Eilen kisaamassa Hakunilassa Popan kanssa. Ja aivan täydellistä tulostasoa saimmekin tehtyä. Tämän viikonlopun myötä saimme tulevalle vuodelle arvokisanollat täyteen. Lisäksi Popasta tuli agilityn hyppyvalio. Kisasimme siis kaksi starttia, jotka molemmat voitettiin nollilla :-).

Herralan eka agilityrata oli helppo ja tarkoituksena olikin tykittää rataa eteenpäin tehden nopeat kontaktit. No kontaktit olikin ihan nopeat, mutta koiruus kyllä karkasi ilman lupaani sieltä pois. Ei tuntunut meno edes kovin nopealle, mutta riitti kuitenkin voittoon.

Heinolla olikin sitten vuorossa hyppis. En ole muistaakseni onnistunut kertaakaan saamaan Heinon radoilta nollaa, joten tavoitteena olikin yrittää räpistää edes jonkunlainen nolla radalta. Nolla tuli ja ihan hyvä sellainen tosin tällä radalla ehkä pari kohtaa oisin voinut saada tiukemminkin otettua, mutta tyytyväinen olin. Voittoa en odottanut tältäkään radalta, mutta voitettiin kuin voitettiinkin ja siten Poppa on nyt hyppyvaliokin!

Eipä ole aikaisemmin näin täydellistä kisapäivä saldoa tehty joten ei voi olla kuin ihan mega tyytyväinen! Popan kanssa on kyllä niin hienoo kisata taas jälleen kun tuntuu että mennään samalla aaltopituudella ;-)