Pääsin pitkästä aikaa taas kisaamaan aksan parissa. Tällä kertaa kisaparina Ruuti. Ennen kisoihin menoa katsoin kisakirjaa, että viimeksi kisattu n.3kk sitten. Ja siinä välissä ollaan treenattu aivan säälittävän vähän, sillä Ruutilla ollut metsästyskausi niin aksa jää silloin vähän sivuun. No ennen näitä kisoja oli vielä Ruutilla juoksut, joten enpä päässyt sitten viikollakaan treenaamaan kisoja silmällä pitäen.

Mutta eipä tuo treenien vähyys näyttänyt menestyksen tiellä olleen. Ruuti oli oikea nollakone, sillä ekalla kakkosten radalla heti tuloksena nolla. Ja pienten sähläysten kera oli sijoituksemmekin vielä toinen ja kahden bc:n välissä.

Luulin ettemme pääse enään kolmosten radalle, mutta kävikin toisin. Kolmosten radalle mentiin ekana koirakkona ja nollalla läpi. Tosin Ruuti teki pituudelta aivan järkyttävän haahuilu kaarroksen sitä voisi kutsua ihan kunniakierrokseksi. Onneksi tuossa kohdalla rataa oli sen verran väljyyttä, ettei se ehtinyt bongata mitään väärää estettä suoritettavaksi asti ;-). Sijoituksemme oli kolmas ja tasan 2sek. hävittiin voitosta, mikä olisi ollut ilman noita haahuiluita jo todella lähellä. No ehkä se olisi ollut jo liian mannaa ;-).

Ensi vuonna sitten uudet kujeet eli nollien jahtaaminen SM-kisoja silmällä pitäen jatkuu...