...ja lapset alkaa jo kovin olla innoissaan Joulun lähestymisestä :-).

 

Joulusiivous piti mun jo aloittaa eilen ja sitten päätin että tänään aikaiseen aamusta no kello alkaa olemaan klo 11 ja en ole vieläkään sitä aloittanut. Kämppä on kuin hävityksen kaaos ja vieraita jouluaattona tulossa. Ois ihan kiva kun olis vähän siistimpää, mutta välillä tuntuu niin turhalta siivota kun seuraavana päivänä kämppä ihan yhtä hujan hajan ;-) - toivotonta touhua!

 

Mutta ihania uutisia sitten viime päivitysten, sillä Poppa on viikko sitten ultrattu tiineeksi. Pikku Popat ja Spacet ovat siis matkalla maailmaan - ihanaakin ihanampaa. Onneksi aika tuohon synnytykseen kiitää aika tahtia eteenpäin, kun on joulut ja uudetvuodet  tässä välissä!

Niin ja nyt viikonloppuna Ruuti sai ensimmäisen tuloksensa kaer avo-luokasta. Tulos siis avo3. Mutta koirallahan rahkeet riittää maaston puolelta paljon parempaan. Ruuti ei ollut kuulemma nyt näyttänyt ihan sitä parastaan ja sääkään ei ihan suosinut, kun sattui juuri ne pahat lumimyräkät koepäivälle. Mutta nouto on mennyt vaan huonompaan eli ei enään tuo lintua edes jalkoihin, jotain tuohon keksittävä, mutta mitä niin sitä sietää pohtia...

Tällä haavaa toivotellaan Hyvää Joulua!

 

1261470407_img-d41d8cd98f00b204e9800998e