No nyt on kaikki nollat kasassa tulevan vuoden arvokisoihin! Helpotuksen huokaus. Jos tuo koiruus vaan aloittaa ne juoksut ja tulee tiineeksi niin eipä ole sen jälkeen paineita nollien keräämisen suhteen. Niin ihanaa!

Viikonloppuna siis kisattiin Kirkkiksellä ja ekalta aamun radalta napsahti nollavoitto, lähes täydelliseltä radalta :-). Oiskohan ollut edellis illan henkisestä valmentautumis kurssista noinkin iso apu ;-). No vastapainoksi sille voitolle hyllytettiin sitten seuraava rata.

Juoksuja ei vielä kuulu, joten lauantaina kisaamme Liedossa ATT:n kisoissa ja sunnuntaina meitä lägiläisiä tulee kouluttamaan Janita. Suunnittelin jo Ruutille jälleen kisoja, mutta saas nähdä lyökö tuo ukko kapuloita rattaisiin metsästys menojen kanssa tai sitten juoksut tulee ja pilaa viimeistään mun suunnitelmat.

Ruuti pääsikin tänään Tomin kanssa pidennetylle viikonloppu metsästysreissulle Nurmekseen. Niin ja pääsihän tuo Tahvokin sinne mukaan. Tahvo kävi tänään lekurissa hakemassa Ivomec- piikin, kun alkoi tuntumaan siltä, että raukan hajuaisti on kadoksissa. Eilen koirien kanssa lenkillä 20m meidän edeltä meni tien yli jänis ja tuulikin tuuli meitä vastaan eli olis koiran pitänyt se haistaa mutta eipä haistanut. No jospa tuo nyt korjaantuu. Samalla tutkittiin Tahvon korvat, kun niistä on tullut sellaista ihme töhnää - niin hiivahan se siellä kasvaa. Eli on meillä varsinainen jäniskoira talossa ei kuule eikä haista - näkeä se vielä taitaa ;-).