Lauantai ei tosissaan ollut mikään paras päivä. Olin ilmoittautunut Turun ATT:n kisoihin lauantaille. Ja kun edellisviikonloppuna oli nollat tullut täyteen niin ei kisafiilis ollut mitenkään huipussaan. Kävi jopa mielessä, että jaksaako lähteä kisoihin (aika yllättävää multa) ;-). No lähdinpä kuitenkin ajelemaan ja siitäpä se kaikki sitten lähtikin käyntiin. Eli ensiksikin Turun motarin uusin pätkä oli suljettuna, no kun siirryin vanhalle tielle niin pääsin poliisien valokuvattavaksi, jej :-/. No ei varmaan mikään paha juttu jos saa ylinopeussakot kertaalleen 13 vuoteen... Tulotkaan kun ei mulla oo ollu hääppöset näin kotona oleskellessa eli sakotkaan ei voi kovin pahat olla.

No kisat jatkui saman kaavan mukaan eli ei menny kovin hääppösesti. Eka rata oli vielä ihan kohtuu sujuva, mutta saatiin kämmättyy kaksi rimaa alas. Toka rata olikin sitten aikamoista koomailua lähes alusta loppuun asti.

Kotimatkalla pysähdyin sitten vielä huoltsikalle ostamaan automatkalle vähän evästä, kun nälätti. No mukaan tarttui kolmioleipä ja namipussi. No kolmioleipä oli kauhean makuinen (kana-caesar) ja namipussinkin onnistuin valitsemaan päin p:tä. Eli ei niin kuin mikään tahtonut ottaa onnistuakseen.

No onneksi sunnuntaina ei tullut enään mitään vastoinkäymisiä. Sunnuntaina pääsin Popan kanssa treenailemaan Janitan oppiin, kun Janita oli lägin hallilla kouluttelemassa meitä lägiläisiä. Olipa ihan mielettömän hyvät treenit. Nyt mun pitäisi lopettaa tuon pikkusievien ratojen tekeminen ja alkaa ohjaamaan rohkeammin niin saamme kuulemma ajasta vielä pois. Enpä ole nyt ilmoitellut vielä mihinkään kisoihin, kun menin kämmäämään yhden ilmon unohtamalla sen kokonaan - noh jos ne juoksut jo tulis!