Viikonloppuna oli Citybelgien järjestämät kisat, joissa kolmosille kaksi starttia agi + hyppis. Tuomarina oli Anne Viitanen. Minä sitten matkasin kisoihin aivan kamalassa darrassa - ei enää ikinä! Heikotus oli ihan kauhia ja meinasin jo kotona luovuttaa, etten lähde ollenkaan, mutta kun on agilitysta kyse niin sinnehän mennään vaikka pää kainalossa.

No sinällään ihan kannatti, mutta oli se eka rata multa ihan kauhian kauhia, vaikka sen nollana saimmekin läpi. Poppa joutui radalla kysymään ja kysymään ja ei raukka tiennyt ollenkaan ajoissa minnepäin olisi mentävä. Ois pitänyt antaa tuo eka rata Tiinan ohjattavaksi ;-). No sinällään hyvä että saimme sen vikan agi-rata nollan ja siten saimme SM-nollat ensi vuoden kisoihin täyteen! Vielä kun saisimme yhden agi-nollan niin olisi nollat kasassa myös ensi vuoden MM-karsintoihin!

No hyppikselle olin jo ehtinyt raikkaassa ulkoilmassa toipumaan niin hyvin, että siinä oli oma vireystasoni jo ihan kohdillaan. Alussa päästin Popan hieman valumaan parissa kohdin, mutta hyvä nolla siitä saatiin ja sijoitus 2. Hyppisnollia onkin kertynyt jo aikamoinen määrä. Laskinpa tuossa huvikseni karsintojen jälkeiset startit (16) ja sen kuinka monta niistä nollaa niin puoletpa oli niistä nollia. Eli hyllyputkea odotellessa ;-)...