Tänään siis oltiin Hiiden Haukkujen kisoissa tuossa lähes naapurissa. Ruuti oli aamusta ollut (vastusteluistani huolimatta) Tomin kanssa metsässä juoksemassa lähes koko aamun, joten vauhtia uupui ihan liikaa. Mutta siitä huolimatta tehtiin nolla ja jopa päästiin alle ihanneajan ja neljästä nollasta tultiin kolmanneksi. En kyllä radan jälkeen ollut kovin tyytyvänen kun harmitti tuo vauhti, sillä viime viikolla oli ihan erilaista menoa Ruutilla. Se aamuinen, metsässä monta tuntia, juoksentelu vei Ruutilta viimeisen innon.

Tokalle radalle tein enemmän virittelyn eteen töitä ennen radalle lähtöä ja sainkin koiruuden vähän parempaan vireeseen. Omasta hätiköinnistä johtuen sain Ruutin pois putkelta ja sitten pääsi tassu hipaisemaan A:ta ja hyl. Toisaalta ei mikään kiire kolmosiin, mutta helpottaisihan se kisaamista kun molemmat Poppa ja Ruuti olisi samassa luokassa.

No huomenna tuskin on vauhdista puutetta kunhan tuon vauhtipakkauksen saa vain pysymään käsissä. Huomenna siis vihdoin vuorossa Poppa.