Sataa siis ja välillä aika lujastikin. En oo vielä ainakaan kuullut ukkosen jyrähtelevän - sehän täällä Nummelan suunnalla välillä herkästikin jyrähtelee. Pitäisi kohta puoleen lähtee treeneihinkin - agilityyn siis. Kyllä tuo sade vissiin välillä ainakin joitain pausseja pitelee eli en jätä treenejä välistä.

Tahvo tänään niinkuin normaalistikin kömpi yläkerrasta siinä vähän ennen puoltapäivää alas. Tahvo on niin aamu-uninen ettei sillä ole tarve päästä sen aiemmin edes pihalle. Sen saa niinä aamuina, kun aamulla jonnekin meno, niin lähes kaulapannasta repiä pihalle. Mukavuudenhaluinen metästyskoira vähän niinkuin isäntänsäkin (jolla aika usein noi töihin lähtemiset venähtää vähän suunniteltua myöhäisemmämksi).

Lapsilla tuntuu vähän flunssaa pukkaavan päälle - toivottavasti ei possutautia. Kun tuo Moona neitonenkin on vasta alle kaksi vee, niin en ihan toivoisi hänen siihen sairastuvan.

Kyllä se vaan on myönnettävä, että se syksy tulee, ja voi alkaa oottelemaan ensi kesää. Tai jos nyt ensin odottaisi hyvää ja runsas lumista talvea :-).