Järvenpää 2.8

Popan kanssa kolmessa startissa ja kaikki agi startteja. Ekalla radalla saatiin ryssittyä kaksi rimaa alas. Tokalla radalla tehtiin yli puolen välin jo hienoa rataa, mutta sitten pituudella lähdin liian aikaiseen liikkumaan sivusuuntaan ja hups Poppa tuli pituuden sivusta läpi ja kun vauhti oli kova niin sehän oli ennen kuin ehdin kissaa sanomaan niin jo seuraavalla esteellä eli A:lla. Eli toka rata siis hyl. No vika Henkka Luomalan rata tuntui rataantutustuessa tosi kivalle toisin, kun noi kaksi Kati Walan ensimmäistä rataa. Omalla hätäilyllä ryssin sen jo aika alussa, olin lähdössä putkelta liian aikaiseen liikkeellä ja sain Popan liikkeeni mukaan ja kielto putkelta. No lopussa vielä Poppa jotenkin kummasti tipahti keinulta, jotenka otimme sen uusiksi ja näin ollen myös hyllytimme radan.

Kisat alkoi aikaiseen aamusta ja tuntui, etten ollut hereillä kuin vasta viimeisellä radalla. Ja huomion senkin seikan, että taidan vastaisuudessa jättää nuo JAU:n kesäkisat väliin kun tuolla samaisella kentällä mulla on mennyt aina huonosti ;-)

 

Kotka 4.8 iltakisa

No eilen suunnattiin Tomin töiden jälkeen Kotkaan iltakisoihin. Vähän jo edellisenä päivänä mietiskelin, että miksi tuli sinne asti iltakisoihin ilmoitettua. No mutta ei voi muuta sanoa, kuin että kannatti. Kotiintuomisina tupla nollat sijoituksin 2 ja 1. Eli saimme myös toisen hyp sertin. Ja nyt on plakkarissa ensi vuoden SM:iin jo viisi nollaa ja karsintoihinkin neljä, jotka sisältää voiton ja tuplat. Tuntuu kyllä niin hyvälle, kun viime kautena sai loppukaudella jo lähes paniikissa yrittää hankkia niitä tuplanollia. Hyvä päivä kerrassaan!

 

1249454317_img-d41d8cd98f00b204e9800998e