Käytiin eilen mansikassa oikein 33€:n edestä. Illilän tilalta siis kävimme itse poimimassa mansikkaa, 4€/kg oli hintana. Ja tulipa siinä poimimisen ohessa ahdettua sitä mansikkaa masu täyteen niin, että oli aika ähky olo. Mutta kummasti vielä illalla niitä pussittaessa sain niitä lisää ahdettua masuun. No eipä tee ehkä pieneen hetkeen mieli mansikkaa. Oli kyllä makeita ja maistuvia mansikoita, nam. Mansikat on kyllä yksi asia mikä tosissaan kuuluu kesään.

Tänään oltiin Lägin valmennusryhmäläisten kera Mian luona treenaamassa. Mialla on samat esteet kuin MM-karsinnoissa ja nurtsi pohjana vastaa vähän paremmin tuota tekonurmea kuin hiekka. Tosin ensi viikolla menen vielä treenaamaan meidän hallille, jotta saa koiruus sekä minä tuntumaa myös keinonurmelle. Ja sitä pöytää on nyt muistettava vielä treenata.

Tulevana viikonloppuna vielä kisaillaan Maaningalla. Popalle luvassa neljä starttia ja Ruutille kaksi. Ihan kivat pikkukisat tiedossa. Maxi kolmosia oli n.20 ja maxi kakkosia oli alle 10. Ois Hanna kannattanut jättää vaan se näyttely väliin ja tulla kans Maaningalle kisaamaan Silmänisku.