Karsinnoissa en todellakaan päässyt tavoitteisiini en edes lähellekään :-(. Ekalta radalta tuloksena 10: kaksi rimaa alas. Molemmissa kohdissa taisi syynä olla oma hätiköinti. Muuten aivan loistava rata. Kun olis edes toinen rima pysynyt ylhäällä niin olisi jo vitosella lunastanut paikan seuraavalle päivälle. Tuli siis yllättävän paljon hyllyjä tuolla radalla ja tosi vähän nollia, mutta olihan se teknisesti vaikea rata.

Tokalla radalla sitten pakkovalssissa Poppa tuli hypylle niin tiukasti, että osui siivekkeeseen ja koko hyppy taisi kaatua. Fiilis lopahti, kun tiesin että vitosella ei asiaa huomiselle. Jatkettiin kuitenkin rataa ja sain vielä hyllytettyä koko radan, kun ohjasin koiran puomin sijasta putkeen. Vitutus oli suuri, varmaan suurempi kuin ikinä, vaikka maajoukkue paikkaa en lähtenyt hakemaankaan vaan hyvää sijoitusta. Ei auta muu kuin lähteä treenaamaan kohti ensi vuotta...

Yöksi jäätiinkin sitten suunnitelmista poiketen Seijan ja Maurin luo. Poppa pääsi moikkaamaan Demi-äippää ja sisaruksia Deviliä ja Flyta. Demi ei juurikaan kiinnostunut Popasta, mutta Devil yritti kovin pomottaa Poppaa, kun Vekki sai olla kaikilta ihan rauhassa. Kiitokset Seijalle vieraanvaraisuudesta. Sunnuntai päivän sainkin sitten viettää katsomossa seuraamalla muiden huippusuorituksia. Jännittäväksihän kaikkien luokkien maajoukkue valinnat menivätkin. Onnea koko hienolle maajoukkueelle! Erityisesti onnea Elinalle ja Omielle hienoista radoista!