Tämän vuoden agirotu oli Nastolassa. Tällä kertaa me ei osallistuttu kuin yhtenä päivänä kisoihin eli kahteen viralliseen ja ainoastaan Popan kanssa, sillä ilmoittautumismaksut olivat aikalailla kalliin puoleisia niin en raskinut Ruutia ilmoittaa.

Oltiin perjantaina saavuttu Turun saaristo reissusta puolenyön aikaan ja seuraavana aamuna herätys heti puoli seitsemän. Lapset ja kamat autoon ja matkaan. Väsyytti kyllä aika kovin varmaan meitä kaikkia. Popan kanssa eka startti n.150 koirakon maxi 3luokassa heti aamusta tosin meidän startti oli vasta puolenpäivän jälkeen. Minähän sen sitten kämmäsin toimimalla A:lla hutiloiden ja saimme Popan elämän toisen kontakti virheen :-0. Hätiköin ja päästin Popan lähtemään liian aikaiseen ja lopputuloksena 5. Ja näin ollen ei asiaa AVO-SM-finaaliin.

Kolmosten virallisessa iltakisassa oli myös paljon kisaajia (120). Nyt onneksi lähdettiin puolenvälin paremmalla puolella. Luvassa oli Bob Griffinin haastava agilityrata. Teimme ihan kivan nollan ja sijoituskin pysyi aika pitkään ykkösenä, kunnes Juha ja Ninja vetäisivät vajaan sekunnin verran nopeamman ajan eli tulimme toiseksi. Hymy

Ja kotona jälleen puolenyön aikaan...

Agirodun joukkuepäivälle emme tänä vuonna osallistukaan, ei vaan saanut aikaiseksi kasata joukkueita.