Jeee, ei tarvinnut ihan tyhjin taskuin matkata Torniosta takaisin kotiin. Pääsimme Popan kanssa tavoitteisiimme ja vähän enemmänkin saavutettiin Cool

Perjantaina starttasin Popalla yhden startin verran, jotta saisimme tuntumaa alustaan ja esteisiin. Teimme sairaan hienoa rataa, mutta loppumetreillä sain Popan tungettua väärään päähän putkea, joten hyl. Mutta tyytyväisin mielin lähdin odottamaan lauantai päivän joukkue starttia, sillä fiilikseksi jäi että kulki sairaan hyvin!

Ruutilla starttasin pari starttia perjantaina kakkosissa. Ekalla radalla Ruuti livahti liian aikaisin putkeen eli hyl, sitten vielä keppien aloituksessakin kämmäiltiin, muuten ihan ok rata. Tokalla radalla eli hyppyradalla sitten juostiin sarja hypyn viimeisen esteen ohi eli eikun kolmen esteen päähän ottamaan uusiksi - aikaa paloi- sitten lopussa vielä renkaan ohi juoksu ja lopputulos oli jotain 11.98 eli yliajalle meni, kun piti sitä sarjahyppyä sekä renkaan ohi juoksuja korjailla.

Lauantaina olikin sitten joukkuekisa päivä. Popan kanssa oltiin Suomen Bordercolliet ja australian kelpiet ry:n joukkueessa. Odotukset joukkueen menestykselle ei kamalan suuret ollut, kun meidän neljäs koirakko joutui jättämään kisat kokonaan väliin koiransa loukkaannuttua. Eli kolmella koiralla lähdettiin leikkiin eli tulospakko kaikilla, jos haluttiin tulosta joukkueelle.

Poppa starttasi ekana joukkueestamme ja aloitimme nollaradalla. Aika olis voinut olla hiukan parempikin, sillä muutamia kaarteita tuli. Mutta nolla kuin nolla. Joukkueemme oli ekan radan jälkeen kolmansia. Omie ja Elina starttasi sitten toisena. Ja tekivät ihan sairaan hienon ja sairaan nopean radan, mutta harmittava puomin ylösmeno virhe toi joukkueellemme 5vp. Kun kolmannet koirakot lähtivät liikkeelle olimme siis vielä johdossa. Kolmas kierros oli meille siis väli kierros. Neljännelle ja viimeiselle kierrokselle lähti meidän joukkueen Raija ja Tuomas, jostain sijalta n.20. Raijalle tuli tulos 0 ja hienolla ajalla. Ja nousimme kolmansiksi ja vain noin sekunnin päähän hopeasta. Voittaja joukkueella oli ainoastaan puhdas nolla rivi.

Tässä pronssimitalistit:

1245144267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kaikki mitalistit: LAW - TAMSK - SBCAK

1245144976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sunnuntai ja yksilö kisa päivä näytti aamulla vähän huonolle, kun alkoi sade. No onneksi se loppui ennen maksien alkua, mutta keinonurmi pohja oli ehtinyt kastua jo pahasti ja oli aika liukas. Pito pohjassa parani suht hyväksi, kun järjestäjät laittoivat tiukkiin mutkiin hiekkaa. Lämmittely hypyillä ei hiekkkaa ollut ja Poppa kaatuikin siellä käännöksissä ihan kyljelleen.

Karsintaradalle eli hyppikselle tuli lähdettyä aika epävarmoin mielin. Mutta radalla Popan tassut piti ja teimme hienoa rataa ja tuloksena oli se tavoiteltu 0. Aika oli ihan suht ok, okserilta annoin tarkoituksella mennä pitkäksi, joten siinä varsinkin paloi aikaa. Mutta tuolla ajalla sijoituimme jaetulle kahdeksannelle sijalle 137 koirakon joukosta, jee!

Finaali rata oli Kati Walan käsialaa. Haastava, mutta ihan mukavan oloinen oli ennakkoon. Mikä oli lähtöä odotellessa jännää oli se, että mua ei jännittänyt , olin aika rentona ja hyvillä fiiliksillä lähdössä. Teimme hyvää rataa aika pitkälle, okseriin Popan takajalat kolahti, muttei rima tippunut, A:n kontakti ok, keinu ok ja sitten en ottanut vastaista ja en pitänyt koiraa käsissä tarpeeksi pitkään ja sinne se meni väärään putkeen aaargh... ja ois ollu jopa viisi estettä enään maaliin! Nollalla oltasi varmaan pystytty pari pykälää nostamaan sijoitusta, mutta ei niin ei! Tavoitteenani siis oli saada karsintaradalta nolla ja päästä finaaliin ja sen tavoitteeni saavutin ja ekstrana tuli vielä joukkuepronssi niin ei voi muuta kuin hymyillä ;-))

Onnea Niinu ja Vimma hienosta voitosta. Votettiinpa siten mekin veikkauksesta reilut 70€ Silmänisku