Aloitin viikon töiden merkeissä mennen maanantaina yövuoroon. Tiistaina Lari pääsi kaverin luokse päiväksi leikkimään, niin sain minäkin nukuttua rauhassa yövuoron jälkeen päiväuneni sen aikaa, kun Moona nukkui omansa. Nyt me Moonan kanssa nukuttiinkin ruhtinaalliset neljä ja puolituntia, huh huh. Onneksi Tomilla oli edellisenä iltana venähtänyt lasten nukkumaan laitto vähän myöhäisemmäksi, niin sain univelkaa hyvän pätkää nukuttua pois.

Sitten Tiistaina illasta vielä kentälle agitreeneihin, Mian vetämiin. Tarjoilin treeneissä Poppan valioitumisen kunniaksi kakku kahvit. Daim-valkosuklaa hyydykekakkua, njam, oli kyllä hyvää - muidenkin mielestä eikä vain minun ;-).

Torstaina sitten oltiin lasten ja koirien kera lenkkeilemässä Karkkilan ampuradan lähimaastoissa. Tomi siis oli ammuskelemassa kiekkoja. Mukana lenkillä oli kaikki muut paitsi Into. Into hieman arastaa ammuskelua, joten en halunnut sitä sillä edes ottaa mukaan. Mutta nämä muut eivät ole moinaskaan koko ampumistouhuista. Lopuksi seisoimme ihan 30 metrin päässä Tomista, kun se ammuskeli kiekkoja alas. Eikä minkäänlaista negatiivista reaktiota havaittavissa.

Tänään on päivä viihdytty lähes ulkona pihalla oleillen. Illalla kerättiin lasten kanssa valkovuokko kimppu Nallen haudalle. Siitäkin kun Nalle poistui joukostamme, on vierähtänyt jo kolme vuotta. Nalle oli kyllä aivan ihana pakkaus...

Viikonloppuna onkin sitten luvassa sekä agia että tokoomista. Lauantaina starttaan kisoissa sekä Popalla että Ruutilla ja sunnuntaina on Christan vetämät tokotreenit kisanomaisesti.

Ai niin ja eilen tuli postin mukana se Popan kilpailukirja takaisin varmennetulla nolla tuloksella, helpotuksen huokaus!