Nyt ne tuplat sitten tulla napsahti. Sitten kun ne napsahti niin sitten sitä alkaa funtsimaan, että lähteäkö vaiko eikö? No kyllä mä taidan päätyä siihen lähtemiseen, kun on matkailuautossa paikka avoinna mulle ja popille ;-). Kun vaan sais joukkueen kasaan, ettei tarviis lähtee hakemaan sieltä vain kahta hyllyä vaan vois hakee kolme hyllyä Silmänisku.

Sijoituttiin vissiin molemmilla nolla radoilla neljänsiksi. Aika ei ollut kummassakaan paras mahdollinen, kun ne ei olleet mitään parhaita mahdollisia nolla ratoja vaan vähän väkisin väännettyjä. Molemmilla radoilla Poppa kerran kääntyi hypyn jälkeen väärään suuntaan eli niissä tuhraantui aikaa. Ja viimeisellä radalla lisäksi pidettiin jännitysnäytelmää yllä, kun Poppa meinasi sännätä yhteen putkeen ja toistakin putkea katseli jo sillä silmällä. Huh huh - oli maalissa kyllä sellainen fiilis, että onneks tää rata loppui.

 

Tänään äitienpäivä aamuna oli mukava herätys, kun Lari toi kerhossa askartelemansa kukan, jonka sisältä löytyi hieno itsetehty helmirannekoru. Se on kyllä tosi hieno. Moona ihastui siihen niin kovin, että halusi sen omia itselleen. ;-)

Onnea kaikille äideille äitienpäivänä, etenkin omalle äidilleni!