Vaikkei vielä niitä tuplia tullutkaan niin sentään jotain hyvää nimittäin Poppa voitti Janakkalassa agi-kisat ja näin ollen Popasta tuli Fi AVA Cool. Lokakuun lopusta olisimme jo voineet ottaa vastaan valion arvoon oikeuttavaa voitto nollaa, mutteipa ole sitten tipahdellut kuin muita sijoituksia. Se voitto ja nollat tulee muutenkin näköjään silloin kun niitä vähiten odottaa. Pitihän sitä vielä illalla kuoharit kilistää, pullo kun on jo jonkun aikaa odotellut hyllyssä tätä hetkeä.

Muuten koko viikonloppu kisojen suhteen oli varsin hyvä. Lauantaina tuloksina oli ekalta radalta 5 (ajauduimme puomilta hiukan sivuun ja ylösmeno virhe, muuten hyvä rata), tokalta radalta 0 ja sijoitus 2 (hyvä rata yksi valssi huono ja tuli kaarrosta pahasti) ja vikalla sössin sitten kaksi rimaa alas, muuten nopea ja hyvä rata.

Sunnuntaina tosissaan sitten ekalla radalla Poppa lopetti kaksi keppiväliä liian aikaiseen pujottelun yritin korjata siitä lopusta, mutten nähtävästi onnistunut siinä täydellisesti, sillä tuloslistassa oli merkintänä hyl. Yleensä vien koiran aina alkuun asti kepeille juuri tuon takia, mutta nyt ei tullut sitä tehtyä. Ja taas muuten aivan täydellinen rata, plääh.

Onneksi se onnemme sitten vikalle radalle kääntyi puolellemme ja sieltä se nollavoitto!