Tulipa lähdettyä aamusta lasten ja koirien kanssa läheiselle kentälle tokoilemaan. Ajatuksena oli, että olisin saanut otettua hyppyestettä molemmilla koiruuksilla. No Popalla otin sen kerran, mutta silläkin oli hankalaa ponnistaa hyppyyn siitä liejusta, mikä upotti oikein urakalla. Eli Ruutilla en alkanut edes yrittämään... Ja lapset oli treenailun päätteeksi aika näky Yllättynyt. Ei oikein tiennyt itkeäkö vai nauraako...

Popalla liikkeestä istuminen nyt sujuu, mikä vähän tökki. Kaukoja en ole nyt taas ottanutkaan kuin ihan edestä, jotta saisin hiottua tekniikkaa paremmaksi. Läheltä ne sujuu siis hyvin, mutta yritän nyt malttaa vielä ennen kuin taas testaan välimatkan kera. Ruutu on mennyt Popalla tosi hyvin ja eipä olekaan sitten tullut sitä juuri treenattua. Mutta nyt sitä pitikin sitten taas vähän muistutella mieleen ennen kuin alkoi sujumaan niinkuin piti. Tunnarin otin vain kerran ja se oli tosi hyvä, kuten myös metallinouto. Luoksetuloja treenailin monin eri variaatioin ja ne sujuikin kivasti :-).

Ruutilla sitten keskityin seuraamisessa liikkeestä pysähtymiseen, sillä siinä sen perusasento herkästi jää vinoksi. Seuraaminen muutoin on jo mun mielestä tosi nättiä, kunhan se ei intoudu hyppimään (se on siis jo jäänyt tosi hyvin pois) Liikkeestä seisomista täytyy vielä hioa, mutta se on kyllä jo tosi hyvällä mallilla. Luoksetulossa ei ongelmia ja hyppyä en siis päässyt edes testaamaan, plääh.

Mutta nyt on reilun kuukauden päästä molemmilla kokeisiin meno tiedossa aargh. Varsinkin Ruutin kanssa kokeeseen meno pelottaa, kun ei mitään tietoo miten se koe tilanteessa käyttäytyy.