Pitkästä aikaa pääsin keskiviikon Hi-Han treeneihin Popan kanssa tokoilemaan. Oon mä nyt tokoillu omalla pihalla ihan ahkeraan, mutta oli hyvä päästä häiriön allekin treenailemaan.

Ruutu oli tänään hyvä, ei banaaneja. Luoksetulon pysähdykset oli hyvät. Ja kaukkaritkin oli pääsääntöisesti hyvät, parilla kerralla meinasi hiukan edistää, mutta Poppa sai siitä heti huomautusta ja sitten menikin taas hyvin. Hyppynoutoakin pääsin ottamaan vieraalla kapulalla ja se menee tosi hyvin. Poppa seurasikin tänään tosi nätisti ja siirtymiset sekä jättävät liikkeetkin onnistui hyvin. Paikallamakuussa en ole ryhmäliikkeessä/piilossa ottanut vielä sitä pään alas laskemista - nyt siis kokeilin ja hyvin laski pään käskystä, mutta ei laittanut sitä ihan maahan kiinni (luulen, että märkä lumi häiritsi). Poppa on joskus tuossa kotona pihallakin vähän nihkeesti laskenut päätään lumeen, mutta sisällä ei siis mitään ongelmia. Paikallamakuun aikana myös pari kertaa nosti pään sieltä alhaalta, mutta käskystä laittoi sen heti takaisin, joten eiköhän se siitä.

Metallinouto jäi nyt tekemättä sekä tunnarit. Tunnariin Poppa tarvii vielä vahvistusta tekemiseensä. Hyvin tuo aina oikean, mutta näkyy tekemisestä vielä epävarmuus. Metallinouto sujuu hyvin.

Ruutikin pääsi lopuksi kehiin. Otin alkuun ihan kontaktin ottoa häiriön alla - kovasti sen tekisi mieli aina vilkuilla mitä ympärillä tapahtuu. Seuraamista häiriön alla. Seurasi kivasti, mutta aina palkan jälkeen meinasi nuuhkaista maata. Sain sen pois siltä siinä tekemällä lyhyitä seuraamis pätkiä. Sitten hyppyä ja se sujui niin, että sen puoleen vaan kokeisiin. Lopuksi vielä liikkeestä seisomista ja sekin alkaa sujumaan. Vielä tosin pitää kädellä hieman avittaa pysähtymistä. Eiköhän sitä Ruutiakin uskaltaisi keväämmällä kokeisiin viedä.