Mari haastoi kuvahaasteella eli neljäs kansio ja neljäs kuva. Tässä tulos:

Ylläri ylläri ei ollutkaan koirakuva ;-). Tää on meidän ns. häämatkaltamme Egyptistä 3/2004 (jonka siis teimme jo ennen häitä). Kävimme snorklaus reissulla koralliriutoilla ja koska Tomi ei oikein tykästynyt tuohon snorklaamiseen niin hän vietti aikaa botskilla seuraillen paikallisten ajan kulua onkimilla ja tässä erään saalis.

 

Turinat

Lauantaina oltiin Oreniuksen Juhan treeneissä hallilla Popan kanssa. Haastetta ja tekemistä oli 19 esteen radalla. Jaakotukset toimi ihan kivasti, kuten myös saksalainen. Kokeiltiin myös ne kohdat eri ohjauksella, mutta lopputulema kumpaisella oli nopeampi niin ei ollut suurta eroa. Juha kellotteli kovasti ja laittoi mut tsemppaamaan niin viimeisen päälle, että saataisiin aikaa pois. Ihan sitä sekuntia ei saatu nipistettyä, mutta 0,7sek lopulta alkuperäiseen menoon lähti ajasta pois. Rataa kokonaisuudessaan tuli aika monta kertaa mentyä ja jossain vaiheessa Juha kyselikin, että mikä kestävyysurheilija oikein olen Nauru. Eipä tuolloin heti tullut mieleen, että olenhan sitä joskus taannoin nuoruudessani ollut, kun harrastin hiihtoa aktiivisesti. Mutta tuskin sinä aikana kerätyt kunnot enään auttaa menoa...

Mutta varsin hyvä treeni oli ja hyvä mieli jäiHymy

 

Viikonloppu ollaan ahkerasti viimeistelty yläkertaa ja nyt on jo uusi sänky kasassa sekä vaatteet yläkerran komerossa eli josko huomenna siirtäisi patjat yms. muut huonekalut ylös niin pääsis Larikin muuttamaan uuteen hienoon huoneeseensa. Ja Moona saa sitten kans oman huoneen!