Viisi starttia: kaksi "räkä"nollaa, kaksi hyllyy ja yksi tulos 15.

Poppa

Eli Poppa aloitti Liedossa lauantaina ja hienosti Poppa aloittikin eli nollalla. Oli siis toiveita tupliin. Se nolla Popan osalta olisi ollut varsin hieno, mutta ohjastajalle tuli pieni "blackout" eli mietiskelin, että muurille vai hypylle. Tuosta johtuen lähes kielto ja aikaa paloi Huuto. Sijoituimme kuudensiksi 48 koirakon joukosta.

Tokalla radalla järkyttävää räpellystä jo tokalta esteeltä lähtien. Kepit aloitti väärin, puomilta juoksi ohi ja yksi rima alas mun myöhästyneen valssin takia eli 15. Eikä sillä radalla tainnut olla sujuvaa kuin vasta neljä viimeistä estettä Päättämätön.

Vikalle radalle en aluksi meinannut edes lähteä, kun tuplien toivo meni, mutta mut ylipuhuttiin jäämään, kun kerran lähdettiin ihan alussa. Posti tuo kilpailukirjan kotia ensi viikon kisoja varten. Ja vikalta radalta otettiin sitten tän vuoden eka hyl! Rata oli muuten paljon parempi kuin tuo edellinen, Poppa pääsi vaan livahtamaan väärälle esteelle, muuten tehtiin nollaa.

Ruuti

Ruutilla sunnuntaina Purinalla oli vuorossa kaksi ykkösten rataa. Eka oli hyppäri ja siitähän me napattiin eka NOLLA. Kaksi kaarrosta oli tosin ihan kamalii eli aikaa paloi niihin ja sijoitus kuudes. Mutta nolla kuin nolla ja siitä oon tyytyväinen, että kepit onnistui hyvin.

Toka rata siis agirata. Alku lähti hyvin, A:lla Ruuti tuli harjalta suoraan kontakti pinnalle (huh huh) ja A:n jälkeisen hypyn jälkeen Ruuti näki ratahenkilön, jolta ajatteli hakea namia Nauru. Sen jälkeen kepeillä tehtiin vasta eka virhe eli väärin sisään, sitten taas hyvää menoa kunnes taas hypyltä 180 astetta kohti maalia niin Ruuti olis halunnu käydä ratanauhan toisella puolella olevia koiria morjestamassa, huusin takas, tuli heti, mut hyppäs hypyn takas eli hyl. Sitten vielä puomi ja hyppy maaliin. Puomin kontakti oli tosi hyvä juoksu kontakti. Ollaan siis treenattu 2on 2off, tosin kiinnostaisi muuttaa puomikin juoksukontaktiksi. Bea ja Hanna ottivat nollan tältä radalta ja sijoittuivat toisiksi, onnea vielä hurjasti Cool.

 

Huom! Tän viikon perjantaisen Hesarin Nyt-liitteessä oli juttua agilitysta ja ryhmäkuva B-maajoukkueesta, jossa mekin siis Popan kanssa paistattelemme eturivissä. Jutun voi käydä lukemassa netissä, mutta siellä ei ole kuvaa. Tässä linkki juttuun:

Nyt- Haukkuvat huippu-urheilijat.