Vuoden vaihde sekä Into 10v.
Uusi Vuosi vaihtui rauhallisesti. Meillä oli illalla muutamat vieraat ja syötiin hyvää ruokaa ja käytiin sitten lapsille pamauttelemassa muutamat raketit. Moona pelkäsi raketteja, joten katseltiin kauempaa. Larikaan ei aluksi kovien äänien takia uskaltanut katsoa taivaalle väriloistoa, mutta pari viimeistä jo uskalsi katsoa ;-). Koirat oli koko illan ihan rauhassa. Intollakin taitaa jo vanhuuttaan tuo kuulo olla huonompi, kun ei paukut häirinneet laisinkaan. Eipä se niihin aikaisemminkaan ole mitenkään voimallisesti reagoinut. Intohan muuten täytti 26.12 10vuotta. Into pääsikin sen kunniaksi mukaan treenihallille pitkästä aikaa. Se oli niin polleata poikaa ja tyytyväinen kun sai juoksennella vapaana sen aikaa kun rakenneltiin rataa. Putkeen tuo vanhus vielä taipui, mutta hypyt ei enään luonnistuneet. Yritti kerran hypätä, mutta takaapää meinasi laskeutuessa mennä alta. Kyllä tuo on vaan vanhettunut hurjasti viimeaikoina.

Intomieli-mielipuoli vanhus...
2197065.jpg


Uudenvuoden Päivä
Popalla oli varsinkin erittäin toimintarikas tuo uudenvuodenpäivä. Puoliltapäivin suunnattiin hallille treenaamaan Hannan ja Bean kanssa. Vähän hankalampaa hyppykuviota sekä kontaktien tehotreeniä. Kisat sunnuntaina Hyvinkäällä. Kolme starttia sitten luvassa, kivaa taas päästä kisaamaan ;-). Inhottava kun kovat pakkaset tuolloin luvattu. Täytyypi olla tarkkana lämmittelyjen kanssa. Ruutilla kans treenasin. Treenasin sillä nyt lähinnä rengasta ja puomia ja A:ta. Kokonaiseen rataan sillä ei ollut nyt oikein oikeanlaista virettä.

Illalla Poppa pääsi vielä hierottavaksi. Vuosi huolto oli siis kyseessä. Popalla oli lantiossa hieman kireyttä, mikä aukesi hyvin hieronnalla ja ei ole täten tarvetta jatkohoidoille. Matto alustalla treenaaminen saattaa olla syypää tuohon lantion kireytymiseen. Täytyy siis nyt muistaa entistä huolellisemmin ravauttaa Poppaa ennen ja jälkeen treenien. Bea pääsi Popan jälkeen myös käsittelyyn elämänsä ensimmäistä kertaa.