Ruuti kävi silmätarkastuksessa tiistaina ja tuloksena terveet silmät. Nyt voi sitten alkaa suunnittelemaan pentujen tekoa Silmänisku. No taitaa mennä tuonne 2010 vuoden puolelle pentujen maailmaan tulo. Kasvattajalta tuli toive vielä, että sertit kasaan - saa nähdä kyetäänkö tuohon ennen pentumista... Parhaamme yritetään ja olishan se kiva kun olis kaer avo tuloskin plakkarissa Nauru. Ruuti on siis sijoituskoira eli kasvattajan nimiin pennut menevät sitten jos niitä joskus syntyy.

 

 

Poppa kävi tiistaina Rakkibaarin Petterin hierottavana. Ei mitään akuuttia löytynyt: etulapojen takana aristusta sekä lantion alueella ja vasemmalla puolella enemmän. Eli lauantaina näkee sitten pysyykö ne rimat kisoissa ylhäällä vai ei.

Tänä aamuna käytiin hallilla pikaisesti ottamassa Popalla ja Ruutilla kontakteja sekä Ruutilla keppejä ja rengasta. Molemmilla siis viikonloppuna jälleen kisat. Popalla la Liedossa ja Ruutilla su Purinalla. Treenin jälkeen mentiin kävelemään järven jäälle. Moona oli pulkan kyydissä mukana, Lari siis kerhossa.