Tällainen rata oli eilen Mian treeneissä meillä vuorossa:

 

 

Kepeille asti puhtaasti. Kepeillä itse ahdistin Popan aloittamaan väärältä puolelta, kun annoin sen itsenäisesti hakea ei ongelmia. Ja loppu meni hyvin, ainoastaan muurilla Poppa hipaisi muurin palikkaa. Eli muuria sitten hiottiin ja se tarviikin lisä hiomista, sillä vaikeat muurin lähestymiset on Popalla sellaisia, että se herkästi koskettaa muuria vaikka harvemmin se palikka sieltä tippuisikaan. Siinäpä treenattavaa meille.

Keppien päässä tein valssin, siihen vaihtoehtoisesti treenattavaksi meille persjättö. Kokeilin muutaman kerran ja se sujui ihan kivasti kun en tehnyt mitään äkillisiä rytmin muutoksia. Mutta tuota treenattava ehdottomasti lisää.

6-7 hyppyjen välisessä pyörityksessä olin hukassa (ajauduin turhan pitkälle) vaikka sainkin sen suoritettua puhtaasti - tätä siis hiottiin lisää ja lähtihän se sujumaan paremmin. Välistävedot sujui nyt tosi hyvin eli toisin sanoen muistin käskyttää Poppaa hyvin ennen hyppyä. Lopuksi vielä uusiksi koko rata ja nollana läpi. Mia kehui meidän tai siis lähinnä mun asennatta - täytyypi yrittää jatkossakin pitää sama asenne treenatessa ja kisoissa yllä.