Agility
Poppa kävi vetäsemässä yhden startin agilitya meidän oman seuran kisoissa Lohjalla. Johanna Nybergilla oli kyllä kiva rata, mutta onnistuttiin me se kuitenkin sössimään, great ;-). Eli tuloksena hyl. Heti alussa kolmen hypyn jälkeen kohta missä piti keppien edestä kuljettaa koira ohi puomin alla olevaan putkeen. Sain Popan hyvin pois kepeiltä, mutta jotenkin se ei nähnyt putkea ollenkaan ja yhtäkkiä se lähtikin kepeille eli koukkasi kepit keskeltä. Hyllyn jälkeen yritin sitten tosi tiukkaa takaaleikkausta, mitä Poppa ei sitten kestänytkään. Kontaktit oli ihan ok, ehkä hieman liian aikaseen himmasi vauhdin. Itsellä ei oikein ollut kisa-asennatta, tuli lähdettyä radalle vähän löysin rantein. 30.11 mennään sitten vasta seuraavaksi kisaamaan Purinalle.

Kaer, Tammisaari
R
uuti oli neljänsissä nuorten luokan kaer-kokeissaan. Ruutilla oli siis tähän mennessä yksi NUO-3-tulos ja tämän päivän jälkeen Ruutilla on siis toinen NUO-3-tulos :-). Tarkemmin en osaa selostaa kokeen kulkua kun en itse ollut katsomassa. Mutta  yhden täydellisen riistatyön Ruuti oli saanut aikaiseksi. Haku oli aluksi todella hyvää - tosin loppua kohden oli hieman huonontunut (taisi koira vähän väsähtää). Muutamien töppäyksien takia (törmäyksiä ja tyhjä seisonta) pisteitä tippui siten, ettei tullut kakkostulosta. Myös kylmälinnun noudosta tuli tällä kertaa 0. Nyt olisi ollut tärkeää, että Ruuti olisi noutanut sen linnun Tomille niin olisi kakkostulos ollut hyvinkin mahdollinen. Ruuti on noutanut linnun aina niissä kokeissa, missä ei ole ollut yhtään riistatyötä eli ei myös mahdollisuutta tulokseen... Mutta oli ollut tuomarinkin sanojen mukaan lupaavaa menoa koiralla sekä ohjaajalla ;-).

Olipas työntäyteinen päivä, kun sitten kokeiden ja kisojen jälkeen paineltiin vielä koko porukalla Mäntsälään Larin ja Moonan serkkujen synttäreiden viettoon ;-).