Eilen sai välillä olla hieman jäädyksissäkin Hallicupissa. Pakkaset tulleet (ja toivottavasti pysyvätkin pidempään) ja se tietää sitä, että varsinkin kisoissa töissä ilmopisteessä istuskellessa herkästi kylmä tuppasi tulemaan, mutta en siis valita sillä ihanuus näitä ilmoja :-). Vielä ei vaan näytä sitä luvattua lunta satelevan, toivottavasti sitäkin tulisi lisää. Olis se niin ihana kun tulisi nyt kunnon talvi. Olen vielä ainakin sen hyvän talven suhteen erittäin toiveikas.

Eilen oli siis hallicup (epävirallinen agilitykisa) ja kisasin siellä sitten molemmilla eli Popalla sekä Ruutilla. Poppa aloitti kisaavien radalla ja en laittanut heti nameja valmiiksi kontakteille vaan halusin saada sen kisaolosuhteissa pysähtymään kontakteille ilman nameja ja tulemaan pois vasta luvalla. Olin kontakteihin kyllä tosi tyytyväinen. Olin näköjään niin innostunut kontakteista, että tein niiden vuoksi sitten väärän radan (lue: tutustuin siis rataan väärin). Eli loppu radasta siis vein Popan sitten ihan suunnitellusti A:lle vaikka olisi pitänyt viedä A:n alitse menevään putkeen. No tulipa A sitten kahdesti, ei haittaa laisinkaan... Uusinnassa sitten palkkasin Popan kontakteilla, koiruus ei meinannut millään uskoa että nami siellä palkkana on. Pysähtyi siis ihan oikein ja oikeaan asentoon, mutta sitten tuijotti multa vaan lupaa poistua kontaktilta eikä meinannut millään etsiä sitä namia... Eli tuo olikin tosi hyvä ylläri Popalle ;-).

Ruutilla sitten starttasin mölleissä. Rata oli ihan kiva mölli rata. Kaksi takaa kiertoa ja valssia radalle sain aikaiseksi tehtyä. Toisessa takaakierrossa oli takana hieman houkuttimena puomi. Ruutille se siis on todellinen houkutin este, mitä en osannut edes huomioida. Siellä puomillahan ne pari etutassua sitten ehtikin käydä, joten seurauksena hyl. Mä ohjasin sen kohdan kuin Poppaa eli lähetin Ruutin vaan esteen taakse käskyillä "takaa takaa" enkä pitänyt sitä sen enempää aisoissa. Ruutille ei siis saa antaa liikaa löysää varsinkaan mutka kohdissa, muuten se keksii juuri vastaavanlaista. Ruutin kontaktit suht ok. Juoksu A hiukan turhan niukka ja uusinta radalla sain jo hyvin puomille ihan pysähtymään asti :-). Uusintaradalla ohjaukseni oli parempaa eli ennakoivempaa. Ehkä me tosissaan, kun ahkerasti treenaillaan, niin alkuvuodesta virallisiin kisoihin mennään.