Eilen päivällä lähdin Hannan ja Bean kanssa treenaamaan Lägin kentälle. Lari oli aamupäivän kerhossa niin ei tarvinnut treenien lomassa katsella, kuin yhden lapsosen perään. Moona on vielä helppo treeni kaveri, kun se viihtyy hyvin rattaissa ja jaksaa katsella koirien menoa ;-).

Tehtiin Oulun leiriltä yhtä radan pätkää, mikä jäikin sieltä "kotiläksyksi". Radalla pääsi pariinkin kertaan testaamaan, miten jaakotukset toimii ja nehän toimi varsinkin Popalla. Ekalla kerralla hylly tuli takaaleikkaus kohdassa, missä Poppa ei lukenut ollenkaan takaaleikkausta ja sen seurauksena irtosi kauas putkelle.

Ruutilla menin samaa rataa. Alku ihan hyvin, mutta sitten A:n ali menevä putki tuotti taas ongelmia, kun se A on vaan niin lemppari este. Kepeille sainkin Ruutin varmaan ekaa kertaa radan yhteydessä onnistuneesti :-). Poispäinkäännös keppien jälkeen ei niin hyvä Ruutilla kuin Popalla, mutta parin toiston jälkeen alkoi sekin sujumaan. Ruuti tuli vähän liikaa kädessä ja sivuttais/eteen irtoaminen huonoa. Siinä ja kepeillä varsinkin vielä lisätreeniä ennen virallisiin kisoihin menoa...

Hanna ja Bea menivät kanssa samaa rataa. Bean meno näytti tosi kivalta. Kepit sujuu tosi hyvin molemmilta puolilta ja jaakotuskin toimi Bealla hyvin, kun Hanna oli vaan ajoissa. Ei muuta kuin kisoihin vaan... Kiitos kivasta treeni seurasta!