Lauantaina oli Uudenmaan piirinmestis kisat Kirkkiksellä. Täytyi startata aikaiseen aamusta jo kisoihin, sillä kisat alkoi heti kolmosilla ja kun olin lupautunut ohjastamaan Raivoa mineissä niin heti aamusta vaan paikalle. Eka rata sujui yllättävän hyvin muilta osin paitsi hylly paikasta eli Raivo siis ampaisi väärään päähän putkea. Tokalla radalla teimme toisinnon eli hyllyn ja jälleen putkella väärään päähän. Yritin liian voimakkaasti vetää Raivoa pois ansa esteeltä ja sen tuloksena vedin Raivon väärään päähän putkea. Huomasin kyllä ajoissa, että nyt se menee sinne väärään päähän ja huusin kovasti Raivoa muttei se enään auttanut vaan siellä se oli ;-). No onneksemme mun ei tarvinnut enään startata Raivon kanssa LÄGIn mini joukkueessa (kun oltais kuiteskin otettu taas vaan hylly) vaan Terhi kykenikin juoksemaan koiransa kanssa joukkueessa niinkuin alunperin oli tarkoituskin.

No Popan kanssa kävi niin harmittavasti että otettiin sitten molemmilta radoilta 5vp. Hyppiksellä tippui yksi rima siis kaikenlisäksi vielä toka vika rima :-(. Ja agilityradalla otimme A:n alastulo virheen :-(. En kyllä odottanut, että se virhe tulisi A:lta sillä se on ollut kisoissa ihan hyvä ennemminkin pelkäsin puomia sillä se on ollut viime aikoina aika hilkulla niinkuin oli nyttenkin... Piirinmestaruus kokonaistuloksissa tulimme 10vp:llä sijalle 11.Eli ois voinu paremminki mennä.

Popan juoksujen takia emme voineet osallistua joukkue kisaan laisinkaan. Harmi, sillä joukkueessa on aina kiva kisata. Mutta LÄGIn maxit olivat tehneet upeaa työtä, sillä ne veivät Uudenmaan piirinmestaruus kultaa!!! Onnea koko joukkueelle!