LAUANTAINA AGI-KISOISSA:
HSKH:n kisoissa startattiin kahdella radalla hyppis ja perusrata. Hyppiksellä oli Hannele Lummeranta tuomarina ja perusradalla Anders Virtanen. Hyppis vaikutti tutustuessa helpolta ja kyllä se radan jälkeenkin siltä vielä vaikutti, mutta silti yksi rima tippui eli tuloksemme 5. Nollia tuli aika paljon ja siten myös palkinnoista kamppailtiin sekunninsadasosilla. Siskoni Tiina tuli hienosti Vekillä kolmanneksi ja saivat viimeisen SM-nollan, Onnea!

Perusradalla Anders Virtanen oli kehitellyt teknisesti vaikean radan. Meillä sen suorittaminen töksähti jo kolmannella esteellä ihan omaan ohjausvirheeseen eli tulos hyl. Tuomarilla oli tänään tiukka linja ylösmenokontakteissa. Tuli aika paljon ylösmenokontakti virheitä, mutta mielestäni se on hyvä että nekin katsotaan tarkasti. Välillä tuntuu joillain tuomareilla ylösmenokontaktit jäävän vähemmälle huomiolle, johtuu varmaan paljolti myös siitä ettei ehdi kunnolla katsoa sitä kun on kiire jo juosta alasmenoon.

ÄITIENPÄIVÄ:
Äitienpäivää tuli vietettyä ihan kotioloissa puutarha hommia tehden. Olikin kiva kun ei tarvinnut itse laittaa ruokaa vaan mies kerrankin passasi ;-). Itse kun edelleenkin poden tätä pahasen flunssaa niin päätimme mennä käyttämään koirat uimassa, ettei mun tarvii lähtee rehkimään lenkille. Mitä paras uintipäivähän tää olikin kun oli niin lämmin päivä. Päästiin rantaan niin heitin uimalelun veteen ja sinne syöksyi etunenässä Poppa ja heti perässä Ruuti. Ihanaa oli nähdä ettei sitä tarvii näköjään enään ollenkaan houkutella veteen. Sitten laitettiin Poppa autoon ja heittelin lelua yksin Ruutille ja Ruuti nouti joka kerta hienosti lelun vedestä. Kyllä tuolla koiralla pääsee vielä tänä vuonna suorittamaan sen vesityökokeen, kunhan saisin tuon luovutuksen vaan Ruutille kuntoon.