Vauvauinti:
Viikonloppu aloitettiin aikaiseen lauantai aamusta vauvauinnilla Lohjan neidonkeitaalla (jo klo.7.45). Toivottavasti päästään pian myöhäisempään ryhmään, kun me ollaan lapsia myöten aika aamu-unista sakkia...Moona oli nyt toista kertaa uimassa ja tällä kertaa oli Larikin mukana ihan uimassa. Moonan sukellusrefleksiä testattiin ja tehtiin jopa yksi pieni sukelluskin ja eihän tuo tyttö ollut moksiskaan sukelluksesta. Sama tyytyväinen touhuaminen jatkui sukelluksen jälkeenkin. Ja Lari osaa jo tosi hienosti uiskennella ihan itsekseen altaassa käsikellukkeiden kanssa.

Agility:
Lauantai jatkui sitten vielä Popan agilitykisoilla Kirkkonummella. Lari lähti mummolaan ja Moona lähti mun mukaan kisamaskotikseni. Tomilla olikin yläkerran rakennus hommat vuorossa.

Ekalla radalla oli Esa Muotka tuomari harjoittelijana eli oli jälleen haasteellinen rata tiedossa. Me kaikeksi onneksemme saimme radalta nollan. Mutta ei se mikään sujuva nolla ollut, sillä pari hätäpelastusta ehdimme radalla tekemään. Pelastusten vuoksi aika ei ollutkaan sitten kilpailukykyinen vaan sijoituimme kahdensaksi. Popan emä Demi oli myös kisaamassa ja hyvinhän se Demi painoi menemään. Harmittava vitonen radalta tuli, mutta aika oli nopea vaikka Demillä on jo ikää parin kuukauden päästä tasan 9v.
Hyppärillä oli harjoittelu arvostelua tekemässä Allan Matson ja rata oli aika metka. Tutustuessa rata vaikutti aika helpolta, mutta vaihtelevat estevälit tekivät siitä kaikkea muuta kuin helpon, sillä rimoja tippui tosi monelta koiralta herkästi ja juuri samoissa kohdissa.No meillä tuli lisäksi hylly väärästä radasta.

Sunnuntaina oli oman seuran kisat, joten olihan se sitten kisattava sielläkin se yksi startti. Rata oli tosi kiva. Olin Popan rataan tosi tyytyväinen, koska se oli tosi sujuva. Mutta tuloksemme oli hyl, sillä Poppa ajautui pituuden ohi ja kun kutsuin sitä niin se tuli pituuden läpi sivuilta. Tuo oli siis ainut harmittava kämmimme radalla. Maksien voitto meni tällä kertaa vitosella, mikä pisti harmittamaan entistä enemmän, kun olisi ollut helppo nollavoitto mahdollisuus jos jos ja jos...

kaksi nollaa vielä uupuu, tiukaksi menöö...