Lauantaina oltiin aikaisin aamusta Järvenpäässä kisaamassa Keravan Agility Teamin ensimmäisissä virallisissa kisoissa. Tuomarina oli Anne Savioja, mutta siellä olikin tuomariharjoittelijana Esa Muotka. Niinkuin arvelinkin että Muotkalta tulee kinkkisiä ratoja niin sehän piti aivan täysin paikkansa. Radat olivat vaikeita eli siihen nähden selviydyttiin niistä hyvin, sillä ekalla radalla eli hyppärillä meidän kompastus kivi oli pituus, mikä oli sijoitettu siten että siihen tultiin vähän mutkan takaa ja sen jälkeen taas heti tiukka käännös vasempaan. Poppa ei huomannut pituutta tarpeeksi ajoissa, minkä takia juoksi ohi ja sitten otin sen uudestaan liian pienellä vauhdilla ja tuli välistä pois. Tätä ennen oli tullut jo putkella kielto, aika täpärä sellainen kun meinasi mennä väärästä putken suusta sisään. Loppu rata menikin sitten aivan nappiin, mutta tulos tältä radalta siis hyl.

Seuraava rata olikin sitten agilityrata ja taas vaikeutta löytyi. Ja yllätys yllätys ainut virheemme radalla oli pituuden viimeinen palikka mikä kaatui... Muuten kaikki vaikeat paikat selviydyttiin hienosti ja kontaktit kaikilla kolmella esteellä loistavat. Mutta ei nollaa sitten vieläkään...

Larilla meni viikonloppu sairastaessa ; vatsatautia ja kuumetta. Nyt oon minäkin sitten flunssassa ja myös Moona. Toivottavasti Moona pääsisi edes hiukan vähemmällä kuin Lari.

Tässä viikonlopun luontokuva. Sammakko eksyi tuosta pihamme takana olevasta lammesta pihallemme pomppimaan...

1528418.jpg