Taas sitä on vuodella vanhempi ja häijjjysti tuo ikä on jo taas uudella kymmenluvulla. Yhdessä onnittelukortissa sanottiin näin: "Asioita joista huomaat tulleesi vanhaksi: Marketeissa kuulemasi musiikki ei tunnukaan kovin huonolta, Lempikenkäsi muistuttavat yhä useammin aamutossuja, Muistat vielä ajan kun TV:sä oli vain 3 kanavaa, Lempi-iskelmiäsi kutsutaan ikivihreiksi." Siis pyöreitä vuosia tuli eilen täyteen, mutten nyt kuitenkaan yhdy ihan nuihin kaikkiin kortissa mainittuihin seikkoihin... Kriisin paikka, muttei vielä tosin kriisiä ole havaittavissa (ainakaan omasta mielestäni).

Tässä vielä pieni vinkki ikääni miettiville: "Oon *****kymppinen, oon *****kymppinen, takana on raju putki rilluvuosien...".

Aamu lähti eilen kyllä ihan kivasti käyntiin, kun meidän perheen miehet toi aamupalan sänkyyn vielä kun me Moonan kanssa nukuttiin tyytyväisesti. Lahjapakettikin tuli siinä samalla avattavakseni. Ja sieltähän paljastui hieno Canonin digitaalinen järjestelmä kamera :-) :-) :-). Jotta jatkossa tiedossa parempi laatuisia kuvia tänne blogiinkin. Ihanaa kun saa sitten koiristakin otettua hyviä agilitykuvia yms. Joten kiitoksia kaikille lahjaan osallistuneille tahoille. Lisäksi sain synttärilahjaksi seinälle hienon puutaulun meitin Intomielestä, kiitokset siitä suuresti siskolleni. Nyt on siis jo taulut Nallesta ja Intosta vielä täytyy hankkia Tahvosta, Popasta ja Ruutista.