Jeee, kauan toivotut tuplanollat agilityn SM-kisoja varten saatiin kasaan tänään Pitkänperjantain kisoissa Purina Areenalla. Olinkin jo tupla nollien suhteen ja siten myös SM-kisojen suhteen heittänyt pyyhkeen kehään, mutta ehkä vielä voisi ollakin mahdollista saada kerätyksi ne kolme tarvittavaa nollaa ennen kesäkuuta.

Eka rata oli hyppyrata, jossa tuomarina Anne Savioja. Sanoinkin rataantutustumisen jälkeen Tomille, että tuntuu ihan mukavalta radalta ja samaa mieltä olin vielä radan jälkeenkin (johtunee lienee paljon siitä nollasta) ;-). Mutta rataan olin kaikkinensa ihan tyytyväinen. Sijoituttiin kuudenneksi vajaan 70 koirakon seasta, joten olin sijoitukseenkin tyytyväinen. Pari sekuntia jäätiin ihan kirkkaimmasta kärjestä.Nollia taisi kaikkinensa tulla n.12kpl.

Toka rata oli sitten Tuomo Pajarin agilityrata. Aika juostava rata ja sen huomasi viimeistään radalla, sillä koko ajan oli sellainen tunne että olen myöhässä tai ehdin tilanteisiin juuri nipin napin. Yhdessä kohdassa suunnitelma olisi saanut ohjaukseen suhteen olla toisenlainen, jotta olisin saanut radasta sujuvamman. Eli nolla radalta tuli, mutta hiukan sujuvampi olisi saanut olla. Sijoituttiin tällä radalla 13:sta ja kaiken kaikkiaan tuli 31 nollatulosta. Koirakoita tällä radalla oli jopa huikeat 88kpl.

Seuraava startti onkin sitten viikon päästä Mäntsälässä.