Eilen Lari pääsi vihdoin juhlistamaan kavereidensa kera 3v.synttäreitään. Lahjoja ja mieleisiä sellaisia tuli paljon. Ja vihdoin Lari pääsi puhaltamaan kolme kynttilää kakusta, mitä olikin jo pienen tovin odotellutkin.

1409131.jpg
Kilparatakakun kynttilöiden puhallus.

1409122.jpg
Pikkusisko juhlatamineissaan.

1409127.jpg
Seuraavana aamuna synttärilahja tamineet päällä.


Kävimme siis tänään Aptus-kylpylässä uittamassa Poppaa, Ruutia sekä tällä kertaa myös Tahvoa. Tällä kertaa Poppa hyppäsi samantien lelun perään veteen, ei siis enään tarvinnut ihmetellä. Ruutille laitettiin vielä liivit päälle, jotta sai siitä selästä sitten helposti kiinni. Nyt Ruuti menikin uimaan jo pienellä houkuttelulla, ei tarvinnut siis enään vetää liiveistä veteen, joten liivit otettiinkin sitten kokonaan pois. Ja hienosti se tyttö sitten ui altaan päästä päähän.

Tahvohan on kyllä uinut joka kesä järvessä kepin perässä, jos se saa ihan rauhassa mennä uimaan ilman muiden koirien häiriötä :-). Tahvolle laitettiinkin liivit päälle ja niistä Tomi sitten nosti koiran veteen puolestavälistä allasta ja näin Tahvo ui "rantaan". Varmaan parin viikon päästä mennään uudestaan jotta Ruuti saisi tähän uimiseen nyt oikein tehotreeniä.

Illalla koiruudet pääsivät vielä lenkille "naapurimme" Marin koirien kanssa. Koirat sai siis lenkkikavereikseen bc Roihun, lakeland Elkien ja parson Valon.