Sunnuntaina starttasimme Popan kanssa jälleen agility kisoissa Purinalla. Ei tuo tauko nyt ainakaan tulostasoa parantanut sillä tuloksena kaksi kertaa hyl ja hylkäys siis väärästä radasta. Viime kisastamme yhdessä on  lähes kolme kuukautta. Treenamatta olimme Popan kanssa aika tasan kuukauden verran, viime viikolla ennen kisoja kävimme kyllä pari kertaa treenaamassa.

Eka rata oli agilityrata ja siinä päästiin nolla radalla lähes loppuun asti sillä neljä estettä ennen loppua oli alla vielä nollarata, mutta ei auta harmitella. Popalla tuntui olevan draivia entistä enemmän tai sitten se vain tuntui tauon jälkeen siltä. Kontaktit koiruus otti hyvin ja radalla muutenkin vaikeana pitämäni kohdat sujui nappiin niinkuin hyppyradallakin. Väärä rata tuli yllättävässä kohdassa. Hyppyradallakin oli teknisesti aika vaikeita kohtia ainakin meille kun ei Popallakaan ole kokemusta vielä niin kauhiasti takana. Agilityradallakin tuli aika paljon hylkäyksiä. Tuomarina siis tällä kertaa toimi Johanna Nyberg.

Täytyikin katsastaa tuota kilpailupäiväkirjaamme, mistä paljastui että nyt on tullut neljä hyllyä putkeen eli alkais olemaan kyllä jo pikkuhiljaa tuloksen saamisenkin vuoro, vai mitä?