Täällä meidän tytöt vielä juoksuisina juoksentelevat tai onneksi Ruutilta alkaa olemaan ne pikkuhiljaa jo ohi. Mutta Popalla ne taitaa olla pahimmoillaan, kun erittäin auliisti sitä takamustaan tarjotaan Tahvo raukalle portin toiselle puolelle. Tahvo raukka alkaa olemaan jo ihan kierroksilla, kun tytöt on ulkona niin Tahvo katselee niitä ikkunasta ja uikuttaa perään. Kerran se sai aitaukseen menevän ulko-ovenkin joillain keinoin auki ja Popan kimpussa samointein, onneksi näin tapahtuman, ettei päässyt sattumaan mitään vahinko astumista.

Poppakin täytti 15.1  jo kaksi vuotta. Ei tullut sen suuremmin syntymäpäivää juhlittua kuin siankorvien kera.Poppa kävikin 12.1 Kirkkonummella silmätarkastuksessa. Popan silmät on siis tarkastettu pentuna ja tuolloin olivat terveet ja niin ne oli nyt aikuisenakin terveet edelleen. Kisasuunnitelmaksi olen ajatellut startata Popan kanssa yhdessä 10.2 Purinan kisoissa.

 Nallellekin olisi tullut 21.1 ikää jo 15vuotta. Keväällä Nallen kuolemasta tuleekin jo vuosi vierähtäneeksi. Äkkiä se aika vierähtää, mutta vaikka se aika vierii eteenpäin niin ei se Nalle silti muistoistani pois vieri.

Perheen uuden tulokkaan kanssa eli tyttäremme kanssa kävimme jälleen tänään neuvolassa punnailemassa, jotta saako se tarpeeksi maitoa. Ja olihan tuota painoa tullut ihan  riittävästi eli nyt tyttö painoi 4kg190g.