Eilen oli lägin seuramestaruuskisat Lägin hallilla. Lähdin sinne sitten ihan Popan mielenvirkistykseksi osallistumaan kisaan. Onneksi rata oli sellainen, että onnistuin tuon Popan kanssa menemään radan sujuvasti läpi vaikka oma juoksutahti ei ole enään samanmoista kuin ennen tätä hillitöntä mahaa. Tulipa meille radalta yksi rima alas ja kepeillä ennakoin vissiin valssia liian aikaiseen eli Poppa jätti kepit kesken. Meidän tulos radalta siis 10 ja sillä sijoituimme jopa kolmansiksi makseissa. Makseissa oli koirakoita ihan kivasti eli n.12 muistaakseni. Samassa tilaisuudessa palkittiin myös Lägin vuoden tulokas ja vuoden kilpailija koirakko. Poppa sai vuoden 2007 tulokas tittelin ja Marju Kirille ja Sanille meni vuoden 2007 kilpailija titteli.

Pääsipäs se Ruutikin sitten lopuksi vielä radalle treenamaan ja intoa oli taas kuin pienessä kylässä. Otin Ruutilla vähän ohjaus harjoituksia muutamalla hypyllä, välistävetoja puolivalsilla ja peruuttaen. Rimat olen siis vieläkin pitänyt ihan täysin maassa, nostan ne sitten kerta rysäyksellä suoraan normaali korkeuteen kunhan kakara pääsee vuoden ikään asti. Lopuksi otettiin vielä verkkokepeillä treeniä. Ne meneekin jo ihan kivasti :-)

Tänään käytettiinkin koko koiralauma Skutin vastaanotolla nenäpunkinhäädössä. Ruuti ja Tahvo saivat Ivomec piikin ja Poppa ja Into saivat Stronghold aineet niskaan. Collie sukuisille kun ei voi antaa tuota Ivomec piikkiä, aivojen rakenne on niillä sellainen että taitaisi henki lähteä. Kolmen viikon päästä saavat kaikki sitten tehosteena Stronghold käsittelyn. Kaikki tämä tehtiin siis sen takia kun Tahvon ajo ei ole oikein sujunut tällä kaudella ja Ruuti ja Poppa ovat varsinkin välillä tuhisseet ja röhisseet siihen malliin, että saattaa olla nenäpunkkeja liikenteessä. Lekuri katsoi sitten vielä Tahvon anaalirauhaset sillä jos ne on täynnä ja tulehtuneet niin se usein kuulemma vaikuttaa ajoon ja haukkuun. Ja olihan ne kuulemma aika täynnä ja vähän tulehtuneen oloiset. No nyt on anaalirauhaset tyhjennetty ja punkkipiikit annettu, joten jää vaan nähtäväksi oliko noista keinoista apua Tahvolle....