Poppa ja Tahvo saivat etuoikeuden päästä hierottavaksi. Kävimme Timo Rannikon vastaanotolla Kirkkonummella. Poppa pääsi ensin käsittelyyn. Poppa tietenkin vilkkaana ja nuorena koirana ei ollut koko ajan rauhassa matolla makaamassa vaan pää nousi ylös matosta aika herkästi. Larikin oli mukana niin pitihän sitä valppaana olla koko ajan muiden touhuista, mutta loppuakohden ihan hyvin se Poppa rauhoittui ja antoi käsitellä itseään koko ajan kuitenkin hyvin.Popalla oli selässä yksi kohta mikä oli vähän jumissa sekä etujalkojen ojentajat ja takajaloista pohkeet kiristivät. Mutta mikään paikka ei ollut pahasti vaan tällä käsittelyllä tuntui aukeavan hyvin. Poppa on kuulemma hyvässä kunnossa ja muistutti vielä pitämään huolta kisoissa/treeneissä lämmittelystä sekä jäähdyttelystä ja riittävästä veden juonnista. Saimme kotiin uutena viemisenä pohkeiden sekä selän venyttämisohjeet.

Tahvon vuoro oli sitten päästä käsittelyyn, mihin se olikin jo Popan käsittelyn aikana kovin himoinnut. Tahvo oli tosi mallikelpoisesti ja silmät kiinni välillä nautti olostaan, vaikka ikää 5v eikä ole ollut käsittelyssä aikaisemmin. Kipeät paikat näki selvästi, kun silloin tuli halu mennä selälleen taikka nousta kokonaan pois. Tahvolla oli koko selkä joustamattomampi ja kahdesta eri paikoin se oli jumissa vähän. Ja molemmin puolin kylkiluiden välistä lihakset oli jumissa (tämä johtuu vielä luultavasti siitä yhteenotosta anopin koiran kanssa). Tahvollakin oli pohkeissa kiristystä vasemmassa vielä selkeämmin kuin oikeassa. Tahvolle painotettiin metsästysjahtien jälkeen antamaan myös paljon juotavaa sekä illalla proteiinipitoista syötävää, jotta kovasta rasituksesta palautuminen olisi nopeampaa.Mutta Tahvonkin lihakset saatiin hieronnalla hyvin käsiteltyä auki, joten ei uusinta käsittelyn tarvetta kummallakaan. Eli uuteen käsittelyyn sitten jos huomataan koiran sitä taas tarvitsevan.
Molemmat koirat oli kuulemma hyvässä sporttisessa kunnossa, mikä olikin kiva kuulla :-)
Larillakin oli hauskaa touhuta hieronta tilassa olevan koirahäkin kanssa. Välillä siellä häkissä oli poika kaikkine leluineen ja pyysi vielä minua lukitsemaan itsensä sinne häkkiin ;-)