Viikonlopuksi meidän seuraksi tuli Nurmekseen Matti ja Johanna sekä pikku Oskari-vauva. Matin ja Johannan koira mäykky Fiona oli jäänyt hoitoon juoksujen takia. Matti ja Tomihan pitkälti juoksivat metsässä lintuja etsimässä koko viikonlopun, mutta tulivat siihen tulokseen, että ehkä ne saaliit alkaa napsumaan vasta sitten, kun Ruuti on mukana matkassa ;-).
Lari tykkäsi kovasti Oskari vauvasta, halusi saada sen omaan syliinsäkin. Ja osasihan se Lari pitää Oskaria nätisti sylissä sohvalla istuessaan. Saa nähdä miten pian se Larin vauvakuume lakkaa kun saa oman pikkusisaruksen.
Tiistaina sitten Nurmekseen tulikin jo mun vanhemmat. Ehdittiin sitten keskiviikkona käydä Pyssyvaaran laavulla makkaranpaistossa. Lari käveli itse lähes koko matkan ylös asti eli n.2km. Alas halusikin sitten jo päästä rinkkaan, mutta halusi ehdottomasti mummin selkään, joten mummi saikin sitten hyvää treeniä kantaessaan Laria alas Pyssyvaaralta. Onneksi koko matka oli alamäkeä. Pyssyvaaran reissun jälkeen me Tomin kanssa painuttiin suolle karpalon poimintaa ja saaliina olikin n.5litraa karpaloa ja jäiset varpaat ja sormet ;-). Koiratkin kun rypi sen pari tunti suolla niin kyllä ne haisikin koko illan ihan "suolle".
Torstaina ennen kotiinlähtöä otettiin vielä piekkarilla skaba. Mun isä, Tomi ja minä osallistuttiin kisaan. Lari oli kannustus joukoissa. Tasapeli tuli mulle ja isälle ja Tomi jäi aika pitkälle meistä. Tultiin siihen tulokseen, että mun se pitäiskin tuolla metässä juosta lintujen perässä niin alkaisi tulemaan saalista. Lari pääsi lopuksi iskän kanssa kokeilemaan piekkarilla ampumista siis ilman panoksia sai tähtäillä ja laukaista kohti maalitaulua. Ja kyllä poika olikin sitten onnellinen kun oli saanut ampua pyssyllä.

1013548.jpg
Larin ampumaharjoittelua sisällä.

1013532.jpg
Lari ja Oskari sylissä.

1013540.jpg
Koirakolmikko Multiharjulta: Poppa, Into ja Ruuti (Tahvo lepäsi tuolloin kotona, jäniksen jahtuu reissun jäljiltä).

1013529.jpg
Into vielä 8v.

1013546.jpg
Ruuti 6kk.

1013544.jpg
Poppa ja Ruuti.