Olimme tiistaina HUS:laisten Lintsipäivillä. Ei ollakkaan koko kesänä Lintsillä käyty niin nyt pääsi sitten hiukan huokeammin laitteisiin pyörimään. Hermot kyllä meinasi jo mennä matkalla kun keskustassa yllättäen siinä klo 16 aikoihin oli ihan hillitön ruuhka ja sitten perillä ei tietenkään meinattu enään löytää parkkipaikkaa... Kun muistaisi ensi kerralla, ettei ihan keskustaan änkee noihin aikoihin autolla.

No Lari pääsi taas pyörähtelemään laitteisiin. Lintsillä vaan tuntuu olevan tuo 100cm rajana aika moniin laitteisiin ja Larihan ei sitä vielä ole.No sitten oli niitä laitteita mihin aikuisen kanssa saa alle 100cm mennä. Kyllä se Lari kävi yhdessä 100cm tarkoitetuille iskän kanssa, kun iskä väitti kiven kovaan, että kyllä se on jo 100cm - ja hyvinpähän tuo pärjäsi laitteen vauhdissa mukana.

Me ollaan taidettu tulla vanhoiksi, kun ei jaksettu kumpainenkaan mennä aikuisten laitteisiin. Ja ei huvittanut yksin mennä, kun eihän tuota Laria olisi kuitenkaan voinut yksikseen jättää odottelemaan. Niihin oli kyllä valtavat jonotkin, mutta meille riitti tuo Larin kanssa lastenlaitteissa pyöriminen tälläkertaa.

882586.jpg
Vankkureitten kyydissä.

882588.jpg
Heppa ajelulla.