Ja vihdoinkinhan se nolla sieltä napsahti siis agilitykisoista. Ekalta agilityradalta saatiin hieno sujuva nolla rata. Sijoituimme kisassa toiseksi vajaan sekunnin häviöllä voittajalle. Lisäksi kolmas sai myös nolla tuloksen ja sitten tuli muutama yliaika nolla. Maxeja oli hurjat 40 kpl:tta kisaamaassa. Niin ja tuomarina oli tällä kertaa Kati Wala. Tässä Poppa palkintoineen, huomaa suussa oleva hieno kettu vinkulelu ;-)

852552.jpg

Hyppyradalta tulikin sitten vastapainoksi hylly. Ekaksi hyppyradalla Poppa aloitti kepit kyllä ihan oikein, mutta sitten kääntyi pois puolessa välissä mua kohden kun minä hölmö olin jäänyt Popan taakse. Sitten aloitettiin uudestaan ja sillä kertaa jäi sitten viimeinen keppi pujottelematta ja huomasin sen siinä vaiheessa kun olin jo antanut luvan mennä seuraavalle esteelle, joten annoin koiran mennä sillä 10 tai hylly niin ihan sama mulle... Ei näköjään voinut kahta rataa peräkkäin onnistua ;-) Noh lähdemme sitten ensi viikolla Ouluun metsästämään viimeistä nollaa...

Kesken kisan kuulin sitten Tomilta puhelimessa, että Tahvo oli matkalla eläinlääkäriin kuvauksiin. Anopin koira (amerikan akita) oli käynyt Tahvon päälle. Se oli repäissyt itsensä puusta irti (remmi meni siis poikki) ja oli tullut Tahvon päälle suoraan. Ja koko eroahan koirilla on PALJON, Tahvo painaa 17kg ja Perro n.50kg. Eläinlääkärin mukaan selvittiin säikähdyksellä sillä henki siinä olisi voinut Tahvolta lähteä pois. Tahvohan ei siis nujakan jälkeen kävellyt enää omin jaloin vaan sylissä Tomi kuskasi sen autoon ja lekuriin. Eläinlääkärissä oli jo alkanut vähän kävelemään. Tahvo oli satuttanut nujakassa rintaa ja vasenta kainaloa niin pahasti ettei sen vuoksi ollut kävellyt. Rinnassa oli siis näkynyt mustelmat. Mutta siis lääkärin tutkimusten mukaan ei olisi mennyt luita taikka mitään nivelsiteitä poikki, onneksi. Tahvo sai kipulääkettä sekä antibioottikuurin.