Poppa kävi sitten vihdoin ja viimein ensimmäisessä näyttelyssään. Hyvinkäällä oli kaikkien rotujen näyttely nyt sunnuntaina 22.7. Bordercollieilla oli tuomarina collieilta tuttu tuomari Reijo Tuovinen ja bortsuja oli kaiken kaikkiaan 16kpl.

Ei tää meidän näyttelyyn meno meinannut alkaa kovinkaan hyvin kun edellisenä päivänä olin maalaamassa meidän vajaa ja jotenkinhan se Poppa sai itsensä tungettua siihen maaliin. Vielä sunnuntaina näyttelypaikalla löysin joitain maali laikkuja turkista. Ja eikä siinä vielä kaikki kun lauantai iltana tää meidän "näyttelypuudeli" keksi mennä rypemään multaan. Niin siis Poppa metsästi meidän takapihalla myyriä ja kaivaitui koko koira lähestulkoon maan alle. Ja koira oli siis yltäpäältä mullassa ja eiku pesulle koko koira...

No Poppa oli siis ainut nuorten luokan narttu koira. Ja tuloksenamme oli Erittäin Hyvä, johon olin erittäin tyytyväinen. Ja arvostelu oli mielestäni tosi hyvä. Popan sisko puoli oli siellä myös avoimessa luokassa vaan. Sillä siis eri emä kuin Popalla. Noh sehän pärjäsikin hiukan paremmin kuin Poppa, sai ainakin ERI:n.

Tässä Popan kirjallinen arvostelu:
Keski voimakas. Hyvä rungon pituus ja tilavuus. Hyvä ilme. Hieman jyrkkä lantio. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Riittävä askelpituus.

Täytyy sitä varmaan ilmoittaa vielä johonkin toiseenkin näyttelyyn, jollekin toiselle tuomarille kunhan saan taas aikaiseksi ;-).