Tänään oltiin Popan kanssa Popan ekoissa toko-kokeissa Maskussa. Alokas luokassa oli yhteensä 14 koirakkoa ja me oltiin viimeisessä ryhmässä ensimmäisenä parina. Ennakkoon en onneksi ehtinyt kovasti jännittämään, koska kehä alkoikin suunniteltua aikaisemmin eli ei jäänyt yhtään luppo aikaa. Pika pikaa kun sai kilpailukirjan täytettyä niin olikin jo mentävä kehään.

Tässä eri osa-alueiden pisteet:
-luoksepäästävyys: 10
-paikallamakuu: 10
-seuraaminen taluttimessa: 9
-seuraaminen taluttimetta: 91/2
-liikkeestä maahanmeno: 5
-luoksetulo: 10
-liikkeestä seisominen: 9
-hyppy: 9
-yleisvaikutelma: 9
yhteispisteet: 181pist./ 1-tulos/kp
ja sijoitus oli 3.
Ja tuomarina toimi Tuija Sere.

Harmittaa kyllä edelleenkin tuo maahanmeno liikkeestä, että jouduin siinä antamaan kaksi käskyä, aargh. Ei voi mitään, se on kyllä ollutkin Popalla heikompi kuin tuo liikkeestä seisominen. Ei auta kuin treenata sitä lisää, jotta kuukauden päästä kisoissa se olisi hallussa. Muuten taluttimessa seuraamisesta lähti yksi piste ihan omasta mokasta, kun tein niin äkkinäisen pysähdyksen ettei Poppa päässyt ihan mukaan ja perusasento ei sitten ollut ihan priima. Mutta kaiken kaikkiaan ei kai sitä voi olla muuta kuin tyytyväinen ensimmäiseen starttiin : ).
Liikkeenohjaaja oli sanonut Seijalle, Popan kasvattajalle, (joka tuli katsomaan Popan kisaa, mut ei sit nähnytkään sitä kun kisat oli niin paljon etuajassa)että se oli vetänyt ripeästi liikkeet perä jälkeen läpi, kun olin ollut niin jännittyneen oloinen ; ). Niin ja en muka vai ehtinyt edes oikein jännittää ; ).
Mutta iloisin mielin seuraavaan kokeeseen.

595164.jpg