Aloitettiin sunnuntai lähtemällä epävirallisiin agilitykilpailuihin Klaukkalaan. Poppa osallistui jälleen Mölleihin sekä kilpailun ulkopuolella kilpaileviin. Mölliradalta tuli tulokseksi 10. Ensin Poppa juoksi A:n ohi (ei aavistustakaan miksi) ja sitten tippui vielä loppu radalla yksi rima. Eli ei nyt mennyt ihan putkeen... No ihme kyllä kuitenkin sijoituttiin toisiksi ; ). Kilpailevien radalla palkkasinkin sitten Popan kontakteilla. Kepeille meno olikin aika vaikea, siinä meni muutama hetki ennenkuin onnistui ; ). Tahvo osallistui siellä makkaransyönti kilpailuun. Tomi oli ihan satavarma, että Tahvo veisi voiton. Mä en tuohon oikukkaaseen kaveriin voinut tässäkään lajissa luottaa. No siinä oli jonossa viisi kuppia ja jokaiseen laitettiin koiran nähden yksi makkaranpala. Koiran piti siis mahd. nopeasti syödä joka kuppi tyhjäksi. Tahvo rupesikin vähän naatiskelemaan makkaroista ja aikaa kului peräti 19 sekuntia, kun voittoaika oli vain 6 sekuntia.

Sitten agilitytouhuiluiden jälkeen mentiin Lohjalle Romsin Matin ja Johannan mökille Lehmijärven rantaan. Koirille olikin siellä kaveri, Fiona (karkeak.mäyris). Fiona ja Poppa onkin lähestulkoon samanikäisiä. Popalla ja Fionalla sujuvatkin nuo leikit aina niin hyvin. Painimista ja juoksemista riitti. Inton mielestä Fiona on myös aivan ihana tyttö. Poppa pääsi vihdoin kunnolla heittämään talviturkkinsa. Ei sitä paljoa tarvinnut yllyttää uimaan, kun siellähän se oli jo itsekseen uiskentelemassa. Into vaan räkytti rannalla eikä uskaltautunut uimaan. Vanhemmiten Into on alkanut vähän hannaamaan kaikkea.


603113.jpg
Fiona ja Poppa telmii...

603115.jpg
Vesipeto uimassa...

603117.jpg
Lari ja koirat.

603120.jpg
Into räksytti rannalla kun Poppa ui. Ja kuten kuvasta näkyy Into on vihdoin päässyt turkistaan.

Eikä tää päivä sitten kauhian hyvin päättynyt, kun sairaalan kautta sitä piti kotia kohti mennä. Lari meni sitten kompastumaan tuolla mökillä pihalla johonkin juurakkoon siinä touhuillessaan ja tietysti kaatui suoraan grilliä kohti. Tomi oli onneksi ihan grillin vieressä ja sai Larista pian kiinni, mutta poski ehti osumaan grilliin ja siihenhän tuli tietenkin pieni palovamma. Päällimmäisin iho kerros oli palanut pois. Kylmäkallea Lari suostui siinä hetken pitää ja hetken ajan oli myös aikamoinen huuto päällä. Mutta ennenkuin ehdittiin edes autoon niin huuto oli jo lakannut. Lohjan sairaalassakin Lari oli tosi reippaana. Lari antoi tosi nätisti hoitajan laittaa siihen Flamazine voidetta sekä teipit ja taitokset päälle.

603127.jpg
Lari aamulla teippausten kanssa.