Kävimme kahden yön pituisella reissulla Nurmeksessa. Käytiin moikkaamassa mummoa siis Larin isomummoa sairaalassa ja samalla reissulla käytiin katsomassa bretonin pentuja Kiuruvedellä. Mummolla oli taas keuhkokuume ja oli tiputuksessa, joten ei sitten mummo jaksanut siitä sängystä nyt nousta ylös. Lari jaksoikin olla ihan kivasti sairaala reissuilla mukana.

Perjantaina käytiin katsomassa niitä bretonin pentuja Kiuruvedellä. Nurmeksesta oli matkaa Kiuruvedelle n.150km. Pennuthan on siis syntyneet 13.4, joten ne oli nyt tasan 3 viikkoa vanhoja.  Ei siis vielä kauhiasti liikuskelleet pentulaatikossa. Uroksia syntyi 4 ja narttuja 3. Ja väreissä löytyi useampaakin.Kuvat kertonee paremmin miltä ne näytti, joten...

570652.jpg


570654.jpg
Tässä kuvassa kaksi tyttöä.

570655.jpg
Tähän tyttöön minä ihastuin väritykseltään.

Larillakin oli vallan mukava reissu, vaikka kovasti joutuikin istuskelemaan auton kyydissä. Ajoitettiin kyllä kaikki päiväunet aina automatkoille, niin meni vähän sutjakkaammin pojan matka. Larihan pääsi Niemelässä (isomummon kotona) ajamaan Matti isosedän sylissä traktoria. Se oli kyllä Larin mielestä huisin jännä juttu ja sittenhän siinä traktorin kyydissä jaksettiin vielä istua aika pitkään ja "ohjailla".

570710.jpg

             570717.jpg