...siellä Nalle nyt on. Ja niin kova on ikävä...

Nalle on nyt siis enkeli ja tiiviisti muistoissamme. Nalle lähti eilen eläinlääkärin avustamana. Nallen pidätyskyky meni täysin, pissat meni jatkuvasti alle ja kova hinku oli juoda vain koko ajan - todennäköisesti sokeritauti tuli. Ja ihan lyhyen ajan sisällä tuntui, että se ilo elämään katosi. En nähnyt enään iloista hännän heilutusta taikka haukahdusta. Nyt Nallen on varmasti hyvä olla - enkelinä.

Nalle lähti kauniisti, autontakaosasta Nalle sai viime hetkillään ennen nukahtamistaan katsella minun sylistä puiden havinaa, lintujen lentoa ja kuunella hevosten hirnuntaa tuulen tuivertaessa. Ei tarvinnut lähteä liukastelemaan liukkaalle eläinlääkärin lattialle ja pelottavaan vieraaseen paikkaan. Nalle haudattiin meidän pihalle samana iltana.

419186.jpg
-Nalle 13v-

Nalle eli hyvän elämän, niinkuin siskoni Tiina viestissään minulle laittoi kuultuaan Nallen poismenosta: Nalle eli virikkeellisen, hyvän ja pitkän elämän.Mutta ikävä sitä silti tulee.
Nalle oli elämäni koira, ei toista voi enään kohdalle sattua. Sain Nallen aikuisena 4,5 vuoden iässä, mutta ehdimme yhdessä taivaltaa 10 vuotta. Paljon on tapahtunut tuona aikana ja Nalle on tuonut elämääni niin paljon iloa ja onnea.Vaikka sain Nallen aikuisena, Nalle oppi todella äkkiä luottamaan minuun ja minä luotin Nalleen, uskolliseen ystävääni. Olisin pitänyt Nallen ikuisesti jos se vain olisi ollut mahdollista. Kiitokset kasvattajalle Tuhkasen Tarulle ihanaakin ihanaammasta koirasta.Ja suuri kiitos Tiinalle, jota ilman tuskin olisin Nallea luokseni löytänytkään.

590987.jpg
-Nalle 12v-

Täällä on kuin kukkasella
aika lyhyt meillä,
siellä ilo loppumaton
niin kuin enkeleillä.
-Jaakko Juteini-