Pääsiäisenä piipahdettiin pikaisesti caribialla... ;) Joo no kait se nyt täytyy tunnustaa, että tuolla Turun Caribiassa. Oltiin siis yksi yö kylpylähotelli Caribiassa. Oli kyllä kaikin puolin rentouttava reissu. Parina päivänä pulikoitiin ja rentouduttiin kylpylässä ja syötiin hyvin... Larikin taisi tykätä reissusta, ainaskin tuo uinti puoli oli sen mieleen. Lastenaltaan liukumäki taisi olla Larin suosikki. Pääsi Lari mun sylissä myös testaamaan aikuisten rengas liukumäkeä (vastoin kylpylän ohjeita). Se taisi olla kyllä aika jännä paikka Larille, ei kylläkään itkenyt eikä huutanut, mutta hiljaista poikaa oli.

Meillähän oli reissussa mukana Poppa ja Tahvo. Nalle ja Into meni hoitoon Vantaalle. Tuo kylpylä loma alkoikin aika mukavasti, kun päästiin kylpylään ja oltiin saunottu niin kuulutetaan "Lehikoinen Liisa, Lehikoinen Liisa, ota yhteys valvojaan". No Tomihan arvasi heti mistä on kyse, mää en? No niinhän se oli että koirat poukkoilee käytävällä ja pitäs mennä laittaa ne huoneeseen. No ei muuta kun kylpytakki päälle ja kohti hotelli huonetta. Siellä käytävällä oli ekana vastassa Poppa ja meidän huoneen ovella oli Tahvo. Huonesiivooja oli myös siellä. Hän oli kyllä tosi mukava, että ei ollut kyllä yhtään näreissään, huh onneksi ;) No siinä yhdessä pähkäiltyämme keksittiin, että se on pakko laittaa ne vessaan ja sen oven taakse varuiksi tuoli. Se hotellihuoneen oven kahva on niin keponen että se ovi aukeaa tosi helposti (ja takalukkoon sitä ei mitenkään saa). Ja kun Poppa sen on kerran keksinyt miten se aukeaa niin kyllä se sen uudestaankin auki saa.  Ei muuta sitten kun takaisin kylpemään ja jännityksellä odottelemaan uutta kuulutusta...

507182.jpg
Lari kylpemisreissun jälkeen välipalaa syömässä hotelli huoneessa.

Lari ei olisi halunnut laittaa uimaan päälle mitään siis ei edes niitä uimahousujaan. Me saatiin houkutella ja lahjoa ja uhkailla, että saatiin sille päälle ne uimahousut. Larin mielestä nähtävästi on aivan turhanpäivästä pitää vaatetta päällä uidessa :), niin yritä nyt siinä sitten selittää että kun kaikilla pitää olla simmarit päällä uidessa.