Käytiin taas paimentamassa Nillan luona Ruotsinpyhtäällä. Tai eihän tuota menoa voi vielä paimentamiseksi sanoa, vielä se on enemmänkin koiran sytyttelyä ja rauhoittelua. Popalla on kyllä niin kova draivi päällä et ei se meinaa pöksyissään pysyä ;). Pienessä tilassa eli lampolassa sisällä karsinassa Poppa toimii jo ihan kivasti. Lopuksi pystyin päästämään Popan sisällä vapaaksi ja sehän kiersi lampaita hienosti sekä oikealta että vasemmalta ja sain suht hyvin sen vielä vaihtamaan suuntaa. Mutta, mutta koirahan oli niin innoissaan oppimistaan taidoistaan, että unohti sitten minut kokonaan :(. Koiranhan olisi tarkoitus, ollessaan ohjaajaa vastapäätä lampaiden takana, jäädä paikoilleen. Poppa oli niin tohkeissaan, kun sai lampaat liikkumaan siten kuin halusi että unhoitti minut ;). No kyllä mä sain Popan sitten käskystä maahan, silloin kun oli oikea paikka pysähtyäkin.

No ulkona aitauksessa  Poppa kävi vielä ihan liian kuumana. Alkoi se jo paremmin siellä rauhoittumaan kuin viime kerralla. Rauhoittumisessa käytettiin nyt apuna maahan meno käskyä, heti kun Poppa riehaantui se käskytettiin maahan ja rauhoiteltiin. Lopuksi alkoikin jo näkymään pieniä pätkiä rauhallista etenemistä :).

Meidän koutsi Nilla ainakin tuntui olevan tyytyväinen, kun edistymistä oli tapahtunut ja täytyy myöntää että kyllä olin minäkin.

Larikin viihtyi reissulla hyvin, kun siellä oli Nillan tytöt seurana. Ne tytöt vei Larin ihan lammas karsinaan sisälle tekemään lähempää tuttavuutta lampaisiin. Lähtiessä emme meinanneetkaan saada koko poikaa enään meidän mukaan. Lari olisi nähtävästi halunnut jäädä maalaistalon pojaksi, hoitamaan lypsykarjaa sekä lampaita ;).

Ja muutama kuva sieltä ulkoolta, sisällä ei oikein valotus riittänyt:
Lampaat olikin tässä viikon aikana päässeet karvoistaan!
463703.jpg

463707.jpg

463711.jpg

463717.jpg