Tomin on saanut Ruutin noudon tosi hyvälle mallille. Meidän perheen uusi nouto vastaava on täst edes Tomi. Sanoinkin jo sille, että Laava saa olla sen seuraava asiakas.

Ruutillahan oli nouto tosi huonossa hapessa. Mä yritin sille sitä huonolla tuloksella opettaa, muttei samat kikat mitä Popalle aikoinaan käytin tepsineet, joten heitin hanskat naulaan ja jätin homman Tomille. No niillähän on varsin hauskaa keskenään :-) - ja hyvä niin. Ruuti on hiukan liian pehmoilija mun makuun, ehkä sen takia meillä ei ihan niin hyvin natsaa yhteen. No Tomin koirahan se onkin eli hyvä että niillä synkkaa.

Tässä video näyte tän hetken suorituksesta. Ennen tän kesän ekoja treenejä Ruutilla ei ollut mitään haisuakaan istuen luovutuksesta, mutta nytpäs onkin.

 

 

 

Laavalla ja Popalla on iltaisin tullut treenailtua omppu puita apuna käyttäen takaakiertoja, sylkkäreitä, valsseja ja poispäin käännöksiä. Laava on aika taitava pieni pakkaus. Tulipa yksi ilta kellotettuakin Laavan ja Popan meno. Yllätys, yllätys Laava oli nopeampi. Mutta eikös se pitänyt mennä niin, että pojasta polvi paranee ;-)

Tässä Laavan ja Popan piha-aksa näytteet (omaa aksa kenttää odotellessa):

Nyt valmistaudumme SM-kisa koitokseen ja raportoin viikonlopusta koitoksen jälkeen.