Voi kun neljä viikkoa hurahtaisi vauhdilla menemään... Ei jaksa odottaa, että saa vietyä Popan ultraan ja tietoonsa onko tiineenä vai ei. Miksei koirille olla kehitetty pikatestejä niinkuin ihmisille?

Space pääsi tänään takaisin kotiinsa. Ajelin päivän aikaan lähes Vaasaan asti ja takaisin. Nyt sitten perse puuduksissa autossa istumisesta(n.10tuntia). Ihmeen hyvin matka taittui. Menomatkalla meinasi alkaa kertakaikkiaan väsyttämään, kun radiostakin tuli huonoakin huonompaa ohjelmaa. No ei auttanut muuta kuin soitella kavereille, jotta sai vähän juttu seuraa...

Space oli kyllä niin mukava, että oisin pitänyt sitä vielä pitempäänkin seuranani. Aksaamistakin ehdin käydä vähän kokasemassa ja hyvinhän vanha herra vielä siihen taipui ja vauhtia riitti kivasti. Ai miten ihanaa oli kun koira on radan reunalla ihan coolina ja sitten intopiukeena radalla. Tuon taidon mun seuraava koira kyllä saa luvan oppia.

Tahvo kun saapui hoidosta kotia niin kyllä sillä riitti tekemistä kaikkien hajujen tutkimisessa - jo se että Popalla ja Ruutilla on juoksut ja vielä se, että hänen Narttujen luona on ollut vieras uros. Popalle taisi jäädä päälle tuo Spacen kanssa hurvittelu sillä Poppa jatkoi illalla hurvittelua sitten Ruutin kanssa - siinä hommassa vaan astuja vaihtui vuoron perään ;-). Ja johan se Tahvokin sitten halusi päästä kokasemaan (Tahvo on siis kastroitu). Että hurjaa menoa täällä.