Viime perjantaina tuli käytyä Julian luennolla läpi henkiseen valmentautumiseen liittyviä asioita ja sitten viikonloppuna kisatessa sai käyttää oppeja todellisuudessa. Todella hyviä asioita tuli esille luennolla ja ehkäpä niistä nyt tajuaisi ottaa itse onkeensa kisatilanteissa.

 

Viikonloppuna oli siis meidän oman seuran kisat. Lauantaina aamupäivä töissä ja sitten vielä kaksi starttia päälle Ruutin kanssa. Ja voi että kun olin Ruutiin tyytyväinen. Sillä oli virtaa ja kuuloa, ei siis jäänyt haihattelemaan taikka katselemaan ratahenkilöitä. Ekalla radalla tehtiin nollaa lopusuoralle asti ja maalisuoralla kolmanneksi viimeisellä esteellä eli A:lla kun tein valssin A:n alla niin Ruuti jotenkin hassusti tipahti sivuun ja vitonen siitä. muuten tosi hyvä rata.

Toinen rata oli hyppäri ja siinä jatkui Ruutin sama hyvä vire tekemiseen. Sain vain ohjattua sen yhden hypyn ohi ja sitten siihen perään vielä rima alas eli tuloksena 10. Muuten rata oli hyvä ja kiritin Ruutille vauhtia lisää kun oli virheetkin alla. Ensi viikonloppuna kisaan vielä Ruutin kanssa ja sitten taas pikku breikkiä agilityssa kisaamisen suhteen, sillä Ruutilla viikonloppuisin metästys hommia Tomin kanssa. Ruutille luvassa siis sekä koulutusta fasaani tilalla ja kanakoirien kokeeseen meno.

Ruuti pääsi eilen tositoimiin kyyhkymetällä, kun Tomi vihdoin sai ammutuksi alas muutaman kyyhkysen. Ja Ruuti oli hienosti hakenut ne pellosta ja tuonut Tomille, tosin se luovutus ei edelleenkään toimi ( no ei kai se toimikaan kun ei olla sille mitään tehty).

Popalla oli vapaa viikonloppu kisoista, kun oli sunnuntaille muuta menoa kisojen kanssa päällekkäin. Mutta eilen Popi pääsi sitten treenaamaan oikein tehokkaasti, kun oltiin Hannan ja koirien kera treenaamassa. Kiitti Hanna jälleen treeniseurasta :-))